reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziekuje cioteczki w imieniu mojej kluski :-)ktora wlasnie poszła juz spac na noc,ona tez ciagle wkłada raczki do buzi i przy tym sie slini.Mysle ze nie dlugo beda szly zeby choc te nie dlugo to moze byc i dwa miesiace trwac do pierwszego wyjscia....
Ola no faktycznie twoj tata zdolny jest nie ma co ;-)a Panny migotki tez :-)
Szopek i ja również dołączam sie do zyczen samych radosnych i szczesliwych dni !
rose23.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Vanessa to musisz isc jak najszybciej po ta recepte,bo na rota szczepi sie tylko do 20 tego ktoregos tygodnia ostatnia dawka.....

Dołączam się do życzeń rocznicowych dla Szopka i małej :-)Klaudi
My dziś dzień szpitala tzn usg stawów biodrowych i rehabilitacja małej od tych ćwiczeń aż sie wlos jeży na głowie mała płacze okropnie no ale jak trzeba to trzeba żeby nam prosta pannica wyrosła
Potwierdzam w Krakowie i okolicach pogoda pod psem ale coś zaczyna siee przejaśniać
Ostatnie 2 dni mieliśmy bardzo ciężkie Zuzia śliniła sie ostro pchała całe rączki do buzi że az czasem sie drapala poza tym dostawala kilka razy na dzień ataków histeri Jak myślicie chyba na zęby jeszcze za wcześnie choć slyszałam że niektórym nawet w 2 miesiącu wychodza mam nadzieje że moja jeszcze poczeka Odpukać dziś w miare spokojna może to z brzuszkiem bylo Sama nie wiem
Byłam dzisiaj z Hanią na USG bioderek, diagnoza ortopedy po zobaczeniu dziecka nago DYSPLAZJA. nie pytałam co to tylko czekałam jak zrobi USG, no i nie jest tak źle, wynik na granicy normy, narazie nie grozi nam szyna, jednak trzeba ćwiczyć, szeroko pieluchować i nosić na rękach na żabkę. No zobaczymy, Hania była bardzo marudna od wizyty w przychodni, płacz nie do opanowania. Ale już teraz ładnie śpi.
Ale tak jak wasze dzieciaki ślini się i wpycha piąstkę do buzi i może z tego też histeria była, może rzeczywiście coś tam przebyłyska z dziąsełek:zawstydzona/y:

DLA KLAUDUSI I SZOPKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Szopek wszystkiego najlepszego

Iwonka dla Klaudi tez wszystkeigo najlepszego zycze

Ola jak czytam o Twoim tacie to jakbys o moim bracie pisala.Jest potwornie roztargniony i chaotyczny.Zaraz trwa u niego ok 2 godz.A najlepsze jest to ,ze on jest lekarzem i pracuje na SORze i anestezjologii wiec w miejscach gdzie potrzebne jest skupienie i szybkie decyzje.

A ja padam ze zmeczenia.Co chwile cos sprzatam,bylam dzis na zakupach w hipermarkecie i ledwo wozek pchalam.Zaraz jade po brata do Warszawy,a jutro rano dziadkowie przyjezdzaja bo w sobote chrzest Ani.

Wpadlam na chwilke,siedze sama bo wszyscy spia......rano narzekalam na chlod na dworze a pozniej zrobilo sie tak duszno ze nie bylo czym oddychac a o 20 ej przeszla burza.W sobote bedziemy miec gosci bo jednak kolega Krzysztof u nas bedzie robic imieninki tzn grila wiec niegdzie nie jedziemy na weekend a mi to pasuje :-)
Zmykam teraz spac.Dobranoc

Dziękuję dziewczyny za życzenia :-).
4 lata jak z bicza strzelił .
Nie wiem jak ja z nim wytrzymałam- zwłaszcza ostatni rok. Najpierw humory ciążowe, teraz jakieś burze hormonalne pociążowe. " Pomóż, napraw, podaj, zrozum" a on nic nie zgaduje co chcę :evil:. Ciężko jest mieć faceta:no2:;-).

Iwonka,dla Klaudusi buziaczki:tak:, niech rosnie duuuża i zdrowa!
Szopek, najlepszego, miłości przede wszystkim.

My na weekend sprzedajemy Mikołaja moim Rodzicom i śmigamy na grilla z soboty na niedzielę. Dziadki się cieszą strasznie, a my się wyluzujemy troszkę.

Dziś padam na twarz, ale jeszcze twardo nadrabiam BB, jutro sobię pośpimy z synkiem, bo nie mamy żadnych planów konkretnych:-).

Lady, a czy możesz mi napisać gdzie i kiedy odbywa się ten piknik we Wrocku? Może się też zjawię

Kochane, mój syn za kilka dni skończy 3 mce, niedługo będzie mógł jeść inne rzeczy, niż tylko mleczko. Chciałam w związku z tym zaproponować nowy wątek, o żywieniu naszych maluszków. Mogłybyśmy sobie tam pisać, co dajemy im jeść, może jakieś rady, przepisy?? Doświadczone Mamy mogłyby podzielić się swoją wiedzą... Ja chętnie bym skorzystała, bo jestem zielona w tym temacie. Co Wy na to??

Hejkum kejkum dziewczyny
nIE wiem czy dzień dobry czy dobranoc:-D, obudziłam się by odciągnąć trochę pokarmu, bo moje maleństwo było wczoraj tak żarłoczna, że musieliśmy mu dać butelkę wieczorem około 20,30 - 130 ml a potem jeszcze opróżnił do zera piersi. I tak było przez cały dzień. Apetyt jak 3 miesięczne dziecko. :confused::shocked2:. No ale wczoraj przyszedł bujaczek i był bardzo szczęśliwy w nim. Kubusiowi spodobało się branie zawieszonych zabawek i wieszanie ich z powrotem.
Ogólnie dołączam się do wczorajszych głosów że pogoda beznadziejna. Cały dzień bolała mnie głowa, duszno, ciśnienie poniżej wszelkiej normy. Kilka razy robiło mi się ciemno przed oczami, nawet unikałam noszenia Bartka bo bałam się, że mogę zemdleć i go upuścic.
madamagda dobrze, że to tak łagodnie i bez tych majtek się obejdzie.
Ola ależ ten twój tato taki roztargniony. A myślałaś dlaczego tak się dzieje? Może przyczyna tkwi w zdrowiu?

reklama
Witajcie. Ja znowu po tak sobie przespanej nocy, a raczej można powiedzieć, że mało przespanej. Chyba antybiotyk, który zażywam, źle działa na Igę i budzi się co chwileczkę z symptomami bólu brzuszka :zawstydzona/y: Już się dość namęczyłyśmy przez kolki i myślałam, że już nie będę się więcej tym martwić, a tu masz ci los. Niestety muszę je brać jeszcze 6 dni, bo inaczej kuracja byłaby bez sensu.
Dziś chyba wybierzemy się do centrum. Już mam dość siedzenia w tym blokowisku, jestem przyzwyczajona do całkiem innych warunków i nie potrafię spacerować z dzieckiem między blokami przy ruchliwej ulicy. Tu niestety tak jest i przez to często w ogóle nie wychodzimy na spacer :no: Muszę kiedyś zmienić to mieszkanie, bo chyba tu oszaleję :growl:

Do góry