reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ja sylwestra spędzę w miejscu gdzie wyprawialiśmy wesele 3 lata temu, boje sie tylko czy wytrzymam przy głosniej muzyce i w co ja się ubiorę, bo pewnie już w nic sie nie zmieszczę :confused:

reklama
hej juz mi lepiej nareszcie sama w domu :tak:
muzyka leci na cala pare i duzo teraz moge pospiewac bo nie chce wyjsc z prawy.... bo nie mowilam wam ale bylam czirliderka i teraz musialam zrezygnowac i brakuje mi tanca ale staram sie potanczyc jak sie dobrze czuje i do tego spiewam w pol zawodowo i tez to uwielbiam wiec mam nadzieje ze dzidzius sluch i taniec po mnie odziedziczy hehehe:sorry2: a niestety jak sa tescie w domu to nie moze tak glosno byc bo im przeszkadza!!:wściekła/y:

A u mnie na odwrót moja teściowa od rana do wieczora potańcuje w kuchni przy rytmach disco polo, albo innych "hiciorów" hihi.
Czasami mam dosyść, bo ile tego można słuchać, a i jeszcze do tego pośpiewuje sobie cały czas jedną i tą sama melodie, w kółko "kanikuły" masakra:baffled::baffled::baffled:

heheh to masz smiesznie a aja bez muzyki nie umiem zyc jak dlugo nie poslucham nic fajnego to mam wrazenie ze czegos mi brakuje :baffled: i jak tylko wychodza to ja muzyke na cala pare ale nie slucham tylko jednej rozych byle byly taneczne.....

wiecie co chyba na porodowce poprosze ich zeby mi wlaczyli jakas muzyke albo wezme swoja plyte heheh jeszcze zapytam w szkole rodzenia czy bedzie taka mozliwosc ale tam ide dopiero w 6 miesiacu

Kamilka
Ja uwielbiam muzyke, ale swojegorodzaju oczywiścei a nie jakieś tam umcyk umcyk, zwłaszcza że idzie tym zwymiotować w kółko to samo.
Mi żeby sie nie nudziło na cesarce hehe wezme jakiegoś grajdołka chyba.;-)

nie boję się byiśmy tam w maju tego roku, były dzieciaczki takie malutkie, urlop mamy na koniec sierpnia, a w tych zródełkach w Taterlandii są takie specjalne miejsca dla maluszków ;-) zresztą obiecaliśmy starszyźnie powtórke z rozrywki ;-)
To ja polecam nocować w takim pensjonacie/campingu z 10km od tatralandii: Villa Betula. Są tam kozy, owce, klacz ze żrebakiem, wielka papuga, trampolina zabezpieczona siatką, plac zabaw (super! z zadaszoną piaskownicą-nie ma niebezpieczeństwa udaru) i zabawki w restauracji.
Nigdzie tak nie wypoczęłam na wakacjach z dzieckiem jak tam. A trafiliśmy przez przypadek w tym roku!
W tatralandii też mnóstwo atrakcji dla dzieci i rodzice mogą odpocząć.

magdalenko znam to miejsce super ;-) ale moje dzieci to beda miały wowczas 7,5 roku i 13lat i oni nie za bardzo beda zainteresowani tymi atrakcjami my bedziemy nocowac na miejscu :-) bo jakby co mozemy zostać włóżeczku dłużej... i zawsze z maluszkiem dołączę do ferajny troszke pozniej a tak bede uziemniona :tak:

nie no oczywiscie ja tez lubie swoja muzyke ale kazdej moge sluchac nawet disco polo ale nie do przesady... chcialabym sie wyrwac gdzies sie pobawic tak brakuje mi jakiejs imprezy juz sie nie moge doczekac swojego wesela ale sie wybawie szkoda tylko ze wczesniej nikt przede mna nie bedzie mial :-( no i mam nadzieje ze dzidzius mi na to pozwoli zeby go z kims zostawic ale mam nadzieje ze jedna osoba ktora mam na mysli mi pomoze zreszta podejrzewam ze bedzoe u mnie od urodzenia iec ona bedzie znala dziecko a dziecko ja :tak:

reklama
My bedziemy mieli tam nocleg na miejscu poniewaz mamy duza znizke dlatego ze moj wojek wymienial tam okna i ta pani mowila ze moze przyjechac kiedy zechce zawsze miejsce sie dla nas znajdzie wiec chcemy skorzystac i jechac a ze ja uwelbiam sie ciapac i plywac to mnie odpowiada cos takiego a jeszcze zima kiedy snieg lezy dookola jest pieknie jak to w gorach a tu goracy basen hehehe juz sie nie moge doczekac

Do góry