iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sylwia wszystkiego najlepszego!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mój lekarz mnie ostrzegał, bo jak się źle poczujesz to już 3 m-ce źle sie będziesz czuć, lepiej spróbuj miesiąc tabletki potem jak będzie dobrze to zastrzyk. Ja mam zamiar tak zrobić, chociaż będę karmić max do 6 m-cy..Jedno mnie zastanawia co jesli zastrzk zle na ciebie podziala a przeciez nie ma po nim odwrotu,pigulke mozna odstwic a to???????
A co do smierci to znajomego corka w wieku 26 lat zmarla.Tydzien temu z w pracy zemdlala,zabrali ja do szpitala,okazalo sie ze ktoras tam komora przestala jej dzialac.Po tygodniu wypisala sie na zadanie wlasne bo do pracy musiala-chciala wrocic i w pracy umarla.
Byłam dzisiaj ustalić ostatniecznie menu na chrzciny, tylko za obiad 50 zł za osobę, no ale trzeba jakoś przeżyć, normalnie drugie małe wesele.
Witam.Gdzie jestescie?
Ja wrocilam wlasnie z Klaudia ze szczepienia i tak moj portfel o 410zl jest ubozszy i tak jeszcze kilka razyPrzychodnia ladna,odnowiona,personel miły.Pisze o tym bo z Vanesska chodzilam do innej przychodni,duzo gorszej.
Dziewczyny, a słyszałyście coś o zastrzyku antykoncepcyjnym? Ile to kosztuje? Zastanawiam się nad tą metodą...
Iwonka, dużo to szczepienie u Was kosztuje. Na co szczepiłaś i ile kosztowało? My płaciliśmy za 5w1 plus rota wirusy razem 340zł