Witajcie długo mnie nie było bo moja Zuzia to wymagająct człowieczek który wogóle nie śpi w dzien .I cały cza trzeba ja albo nośić albo bujac albo czytać i śpiewać . Spokój mam tylko wtedy gdy wsadze ja do wózka i pojade do sklepu najlepiej supermarketu , odrazu idzie spać .
Mam do was pytanie czy znacie może jakiś dobry krem na rozstepy . Chodzi mi o to zeby je chociarz troche zmniejszył . Bo w cuda to ja nie wierze ze od kremu znikna same , ale moze znacie jakiś dobry króry chociarz je zmniejszy.
I mam jeszce troche powarzniejszy problem bo cały czas od porodu krwawie . Gdzieś dwa tygodnie temu ustało to na chwile ale po kilku dniach znowu sie zaczeło . W tym tygodniu ide do ginekologa z tym . Ale chciałam wiedzieć czy któraś tak miała . Boje sie jedynie ze może łozsko całe nie wyszło i teraz tam sie coś dzieje .
Mój mąż mówi to samo . Ze wszędzie z nią chodzeCześc dziewczyny:-) Witam się po dłuuugiej nieobecności.
Tamten tydzień miałam strasznie zajęty dlatego się nie odzywałam. Najpierw szczepionka której ostatecznie Zuzia nie dostała z powodu biegunki. Potem włóczenie się z Zuzią. ładna pogoda była to wychodziłyśmy nawet 2 razy dziennie, no i jeździłam a to do tesciowej a to do babci Mój mąż śmieje się że Zuzia to człowiek pielgrzym bo wszędzie ją włóczę:-)
.
Mam do was pytanie czy znacie może jakiś dobry krem na rozstepy . Chodzi mi o to zeby je chociarz troche zmniejszył . Bo w cuda to ja nie wierze ze od kremu znikna same , ale moze znacie jakiś dobry króry chociarz je zmniejszy.
I mam jeszce troche powarzniejszy problem bo cały czas od porodu krwawie . Gdzieś dwa tygodnie temu ustało to na chwile ale po kilku dniach znowu sie zaczeło . W tym tygodniu ide do ginekologa z tym . Ale chciałam wiedzieć czy któraś tak miała . Boje sie jedynie ze może łozsko całe nie wyszło i teraz tam sie coś dzieje .