Ja mam takie bóle ze mniej wiecej co 15 min i trwaja 15 sekund . Wiec nie wiem co to jestJoannaon gratuluje!!!!!
Vanessa ja jak mialam takie nie regularne to tak kolo minuty mnie lapaly i tak bylo przez pol dnia,nawet co 7 minut juz byly a potem cisza i po dwoch godzinach jak mnie zlapal skurcz to juz mnie co dwie,trzy minuty trwajace okolo 1,5 minuty lapaly az urodzilam po dwoch godzinach.
reklama
Natala1979
mamusia marcowa 08
iwonko u nas wszystko w porządeczku :-) zmieniliśmy mieszkanie i nie mamy narazie internetu. zdjęcia bym Wam księżniczki wkleiła, ale jestem u kuzynki w odwiedzinach z małą i nie mam tu zdjęć.
co tu dużo mówić...
udało nam się :-)
Sonia waży już 4300 gram.jest żywym i ruchliwym dzieciakiem.wszystko ją ciekawi, wszystko chce widzieć.
Rozwija się prawidłowo.Wciąż chodzimy na kontrole od lekarza do lekarza.Ale słyszymy same dobre wiadomości.
Widze, że tu jeszcze pare nierozpakowanych jest
Kobietki do boju.
Sonia już niedługo 3 miesiące skończy, a Wy co???
Jak tylko będę w stanie to się znów odezwe
co tu dużo mówić...
udało nam się :-)
Sonia waży już 4300 gram.jest żywym i ruchliwym dzieciakiem.wszystko ją ciekawi, wszystko chce widzieć.
Rozwija się prawidłowo.Wciąż chodzimy na kontrole od lekarza do lekarza.Ale słyszymy same dobre wiadomości.
Widze, że tu jeszcze pare nierozpakowanych jest
Kobietki do boju.
Sonia już niedługo 3 miesiące skończy, a Wy co???
Jak tylko będę w stanie to się znów odezwe
K
kerry1
Gość
jo-anna-on Gratulacje!!!!Zobacz załącznik 79798
jade
Zadomowiona(y)
Joannaon - GRATULACJE to szybciutko poszlo:-)
jade
Zadomowiona(y)
joanna-on - GRATULACJE , widzę, że szybciutko poszlo
A ja dopiero wrocilam... nalazilam sie jak glupia, a pozniej jeszcze u Przyjaciol sie zasiedzialam... I powiem Wam, ze jakos dziwnie sie czuje od rana... Teraz dzidzia strasznie cisnie na dol i brzuch coraz mocniej boli jak na okres.. ale skurczy i innych objawow jak narazie brak...
Jo-anna-on - GRATULACJE! czekamy na Twoj powrot i zdjecia!:-)
Jo-anna-on - GRATULACJE! czekamy na Twoj powrot i zdjecia!:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Uuuuu jakie pustki....mam nadzieje ze pozostale majoweczki sa na porodowkach :-)
Bo nasza Madamagda urodzila!!!!!!
sms z wczoraj wieczor
"29 maja godzina 21:00 przyszla na swiat Hania.Waga 4220 i 58cm dostala 10 punkcikow.Porod trwal 8 h.urodzilam naturalnie.Dziekuje za kciuki."
Bo nasza Madamagda urodzila!!!!!!
sms z wczoraj wieczor
"29 maja godzina 21:00 przyszla na swiat Hania.Waga 4220 i 58cm dostala 10 punkcikow.Porod trwal 8 h.urodzilam naturalnie.Dziekuje za kciuki."
reklama
K
kerry1
Gość
Madamagda Wielkie Gratulacje!!!! Czekamy na fotki Hanii.Zobacz załącznik 79888