reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Oj mało się tutaj dzieje.
Ja też mam dzisiaj bóle jak na miesiączkę. Może chociaż szyjka się skraca, byloby super :tak:. Zobaczymy jutro w szpitalu.

ja mam jeszcze pytanie do rozdwojonych mam . Chiałam sie dowiedzieć o jakaś maśc na brodawki . I jakie kosmetyki brałyście do szpitala dla dziecka

ja mam jeszcze pytanie do rozdwojonych mam . Chiałam sie dowiedzieć o jakaś maśc na brodawki . I jakie kosmetyki brałyście do szpitala dla dziecka
Półtora roku temu spisała się extra maść PURELAN firmy Medela. Dwa razy posmarowałam brodawki i potem zero problemu, smarowałam po każdym karmieniu a potem 1-2 razy dziennie. kosmetyki: krem na odparzenia do pupy ( tylko te firmy używałam: Nivea, Hipp, Sudokrem), chusteczki nawilżające Pampers Sensitive, pieluchy pampers i to wszystko. Pielęgniarki miały swoja oliwkę i płyn do kąpieli Johnsons&Johnsons Top to top czy coś takiego. Duży pojemnik w kolorze żółtym z dozownikiem. Potem w domu też go używałam, jest bardzo łagodny.

asia - gratulacje, duża córeczka

vanesska, ming - oby to bylo to

u mnie wszystko się uspokoilo, wykonczona jestem tą nocką, ale zmuszę się do dlugiego spaceru

ja też chcialam mieć majowego dzieciaczka a nie czerwcowego. ale sprawdzilam dziś pierwsze usg w Polsce, które mialam i by wychodzilo, ,że termin to gdzieś bliżej 6 czerwca. ja mam policystyczne jajniki i nie mialam okresu, także musieli wg usg stwierdzać. wiem, że to dziwne, ale tak jest jajeczkowanie czasami jest a okresu brak.
a tu w UK w 14 tyg ciąży (niby 14) określili termin na 29

zobaczymy co to będzie

idę na spacer

ale Wam zazdroszczę kobietki rozdwojone

Asia gratuluje!!!!!!!!

No a teraz dziewczyny trzymajcie kciuki za Madamagde! Wlasnie zrobili jej lewatywke i zaraz podlaczaja oksy.....oby szybko jej poszlo!

A wiec ja mam nastepne pytanie . bóli brzucha juz nie mam ale teraz mam straszny bój w okolicy lewej pachwiny. Jak dotykam to boli coraz bardziej czy to jest normalne??

A dokładniej to tak jak by mnie jajnik bolał

reklama
Do góry