reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Zaliczyłam dzisiaj zakupy, nawet pchałam wózek. Potem sprzątanie, noszenie dziecka po schodach, chodzenie po schodach, gorący prysznic. Teraz pozostaje męża wykorzystać ;-).
Jutro święto więc można świętować w szpitalu ;-).

To ile nas jeszcze w dwupaku zostało?

Miłych snów.

reklama
bo101-m.jpg

POLKA, NIESIA, DZIUBEK GRATULACJEE
widzę, że juz niewiele zostało spakowanych majóweczek...trzymam za Was kciuki moje drogie, żebyście jak najszybciej miały swoje słodziaki przy sobie...:tak::tak::tak:
Nasze maleństwo bardzo ładnie ciągnie cyca i śpi - zasypia przed 21, w nocy budzi się ok 3 a potem o 6, więc nam też daje pospać - mądry chłopczyk wie, że wyspani i zadowoleni rodzice to szczęśliwi rodzice :-):-):-)
Życzę Wam takich samych grzecznych szkrabów i spokojnej nocki... mam nadzieję, że jak jutro wstanę, to kolejne mamusie będą miały za sobą trudy porodu...:tak::tak::tak:

Coraz Was mniej majóweczki 2 w 1! Serdecznie współczuję tym, które tak bardzo czekają na maleństwo...Iwonka, Ciebie mi w szczególności szkoda, i Twojej córci, która pewnie będzie bardzo tęskniła.Proszę nam już rodzić, jak to tak , żeby nasz moderator i jako ostatnia rodziła!?

Jak sobie pomyślę, że mój synek będzie miał niedługo miesiąc! Szok.
Dziś go sprzedałam Babci i siedzą w pokoju obok, a ja odpoczywam. Mój J poszedł na kawalerski, to uruchomiłam Babcię, która wnusia ubóstwia i jest przeszczęśliwa, jak się może nim zająć.

Życzę spokojnej nocki, a może któraś urodzi? No dawajcie dziewczyny!

Joanna no nie duzo nas zostalo.......a ty widze ze tez ciezko pracujesz na porod:-D
Aurelka no chyba jako moderator to ostatnia sie rozdwoje zeby na bierzaco wpisywac do listy kolejne majowe dzieciaczki :tak::-D:-D:-D dobrze ze mas mame kolo siebie :tak:

A mnie nie wiem czy to skurcze ale co jakis czas lapie mnie bol w plecach w dolnej parti promieniujacy na dol brzucha.....nie nastawiam sie na razie na nic.

Ja też nie licze że szybko urodzę niby mam skurcze i wydawało mi się że są dość mocne ale do zniesienia bo a dzisiaj na ktg jak takie miałam to nic nie wykazało że skurczy zero więc się troszkę zdziwiłam:baffled: ale oni lepiej wiedzą. A nastepna wizyta u ginki 3 czerwca i pewnie wtedy mi da juz skierowanie do szpitala dlatego liczę że jednak Zosia będzie chciała troszkę wcześniej wyjść na świat:-)

Polka, Dziubek - GRATULACJE!

Iwonka - uciekaj w koncu na ta porodowke po oleju rycynowym! Trzymam kciuki, by w nocy sie ruszylo u Ciebie!

Co do spotkania warszawianek, to ja rowniez jestem za.:-)

Moj Maz oglada meczyk, a ja sie chyba zaraz poloze... coraz bardziej boje sie porodu.

Dobrej nocy!

Szukam wlasnie jakiejs poczty kwiatowej bo chcemy wyslac bukiecik jakis do mojej mamy do Czech z okazji dnia mamy.Napewno sie zaskoczy mile :)

Dobra i ja zmykam,chcialabym juz aczac sie zbierac na porodowke ale niestety nic mnie nie rusza. Dobranoc.

Nesia, Polka, Dziubek - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iwonka i Ola - trzymajcie się dzielnie dziewczyny i biegnijcie już na tą porodówkę.
Iwonka - dawaj znać jak po oleju się czujesz. a swoją drogą to odważna jesteś, ale nie dziwię się, że chcesz urodzić bez medycznych wspomagaczy.

ja niestety nie czuje żadnych bóli i pozostaje czekać.

reklama
Witam obecne i przyszłe mamusie:tak:.Sprawdzam co u Iwonki2006,bo na domówkach wszystkie trzymamy za nią kciuki:tak:.
U mnie poródy przyśpieszyło picie naparu z liści malin,trochę niedobre w smaku,ale da się przeży;-)c.Mam nadzieję,że nie macie mi za złe,że ja tak tu ni z gruszki ni z pietruszki:sorry2:.Pozdrawiam serdecznie.

Do góry