reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Od 21 mam skurcze co 10 minut, teraz co 7 minut ale chyba poczekam do ranka - w końcu szpital mam ulicę dalej. To wy tak na mnie podziałałyście. W szpitalu będę mieć komórkę z przeglądarką internetową, więc na pewno będę z wami i wszystko szybciutko wam opiszę.

Witam Mamusie.

Kerry jak tam, urodziłaś świąteczne dziecko? Trzymam kciuki jakby co.

Iwonka jak po tym oleju rycynowym się czujesz? Ruszyło coś?
Stosuję naturalne przyspieszacze i nic. Chyba mi w głowie jakaś blokada się utworzyła :baffled::sorry2:.
Mam mówi, że Ania się urodziła wcześniej bo to niecierpliwek jest i nerwus a ta dzidzia będzie spokojna. No nie wiem, może dwa żywioły będą. Chociaż Bliźniaczek to może spokojniejsza?

Nie mogę chodzić na jedną nogę, tragedia a przecież mam niewysokie sandałki. Ale skoro się cały czas chodziło w płaskich japonkach to potem tak jest. Ale mnie mięsień dupny boli. Trzeba by chyba go rozchodzić a tu d... blada ze spacerem. Chyba, że pogoda się poprawi.

Cześć dziewuszki.
Chyba sobie jesszcze odsypiacie, ja obowiązkowo się zamelduję żeby nie było

Kerry to już pora na ciebie w takim razie;-):tak::-)

Komu to ja nie gratulowałam jeszcze Dziubeczek i Polka BRAVO.

Ja czekam do niedzieli, zdam egzaminy i heja na porodówkę hehe;-):laugh2:

kerry powodzenia, daj znać jak urodzisz

ja też piję herbatkę z liści malin, nie mogę już znieść tego smaku, ale się zmuszam. ja mam taką gotową herbatkę expresową, może dlatego nie dziala. może to powinny być liście do zaparzania?

znowu spać nie moglam, dzis idę do polożnej pewnie zbada mi ciśnienie, bicie serduszka i tyle. tu nawet nikt Ci rozwarcia nie zbada i szyjki. cholera jasna. a potem to wizyta dopiero w 41 tyg w szpitalu.

Iwonka jak tam samopoczucie po oleju? ruszylo coś?

madamagda - podziwiam z tymi egzaminami, że tak dajesz radę pod koniec ciąży. a to są egz na studiach? ja to się dziwnie glupia czuję w ciąży, z koncentracją to u mnie do bani

joanna - pewnie Cię gdzieś uciska maleństwo, na jakiś nerw

jade
ja już nie wierzę w naturalne sposoby przyśpieszania. Codziennie z mężem "ten tego" (fakt dojrzała moja szyjka dzięki temu), łazę po schodach w tą i z powrotem, skaczę na piłce, biorę ciepłe kąpiele, masuję brodawki, brzuszek ech kombinatorka jestem...:sorry2::dry:

Jak zdam te 2 egzaminy, jeden w sobotę drugi w niedzielę to mogę przystąpić 24 czerwca do obrony magisterki, tak jak nie zdam to dupa blada dopiero w październiku obrona, więc dlatego mi tak zależy.

Witam 2w1 nadal w domku,olej mi nie pomogl:no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( bylam tylko 3 razy wczoraj na kibelku i nic,pozniej jakies jakby skurcze bo promieniowalo mi na dolna czesc kregoslupa i na brzuch ale ustalo.Za to maial jakas spokojna noc i czulam sie tak lekko:tak: No nic glowe juz umylam.Zjemy sniadanko zaraz i kolo poludnia ruszamy do szpitala z torba.Jednak chyba zostane.Boje sie o dziecko.Wole byc pod kontrola.Najpierw po rozmawiam z tymi lekarzami.Zapytam sie czy zrobia wpierw test oksy a nie odrazu kroplowa za kroplowa jak poprzednio:crazy: juz sie boje tego bolu.:-(.
Marta dzieki za pamiec:-) jak widzisz ja nadal chodze.:sorry2:Napewno was kochane powiadomie wszystkie i bede z wami juz pozniej tez pisac,he jako mama siedzaca w domu z dwojka dzieci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DPozdrow kolezanki:tak::tak:

Kerry ty w domu czy w szpitalu?

Iwonka
jesteśmy z tobą myślami, nie będziesz sama. POWODZENIA

Musze w takim razie wziąść do kogoś innego kontakt.:sorry2:

reklama
Czesc

Dziubek, Polka gratuluje .

Kerry urodzilas juz???

Iwonka,Madamagda ale te wasze dzieciaczki uparte.Wy sie tak staracie,zeby juz na swiat przyszly a im jak widac bardzo dobrze tam gdzie siedza teraz.

Iwonka na ktory szpital sie zdecydowalas??

Do góry