reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Moze przez pierwszy tydzien tak,tym bardziej jak mnie natna:-D,ale nie dluzej bom przecie ja uzalezniona:-p:-p:-p:-p:-pi zajrzec zawsze bede musiala:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dobra ide kapac dziecko

Lady gratuluje :-)

Kathy fajnie ,ze sie odezwalas bo tesknimy za Toba tak jak Iwonka napisala.
Ja tez czasem siedze z Ania przy kompie i wtedy tylko jedna reka do pisania jest :)

Iwonka mowilam do PKiN sie wybierz.Na gore winda, na dol po schodach:-D;-)

Cześć Majóweczki!

Ja dalej 2 w 1, po serii ktg i usg, ale wszystko w porzadku, a Maja chyba na swiat sie nie spieszy... nie mam tylu sygnalow zblizajacego sie porodu co Wy... dzis bylam u internisty po L4 wystawil do 2.06, mam nadzieje, ze zdaze sie do tego czasu rozpakowac...:baffled:
Narazie poza bolami jak na okres niewiele sie u mnie dzieje... czop nie wypadl, skurcze raczej nie... no moze male...

Dotkass - Kochana, gratulacje!! W koncu sie doczekalas:-D Czekamy na zdjecia jak tylko wrocisz do domku no i na relacje!:-)

Polu - Tobie tez gratuluje, no i jednak nie dotrzymalas slowa i nie bedziesz chodzic w ciazy do czerwca!;-) Tez czekamy na fotki i opowiesc o sn.:-)
Witam Was
Mam już dosyć tych nieprzespanych nocy. Kręcę się, wiercę i rzucam na łóżku a i tak nie mogę znaleźć wygodnej pozycji.
Dzisiaj trochę pobolewa mnie pdbrzusze. Mam nadzieję że pojutrze gin powie mi że mam chociaż miękką szyjkę. Oby.

Ming - u mnie to samo, noce mam tragiczne, nie moge zasnac po kolka godzin, nogi mi dretwieja, pozycji dobrej nie ma... wczoraj w nocy az sie poryczalam, bo juz mam tego dosc...

Iwonka - a co Ty tu jeszcze robisz???? Juz dawno powinnas miec druga corcie przy sobie... zycze Ci oby dzidzia szybko wyszla sama... Na praski sie jednak zdecydowalas?

Milego wieczorku!

Witajcie kochane, wpadam na chwilkę, bo mój synuś rządzi, ma kolki...

Dotkass, Lady, Pola serdecznie gratuluję dzieciaczków, nareszcie się doczekałyście!!!!

reklama
Joanna ,tak sobie pomyslalam ze musze isc do wysokiego bloku,wjechac winda i schodzic schodami skoro no to chodzi,ale czy nie pomysla ludzie ze jakas dziwna baba sie kreci po klatce..... na obcince do wlamu :-)
Ja raczej myślałam o moich schodach, że nijak nie mogę opuścić etapu wchodzenie, no chyba, że będę po drabinie przez balkon wchodzić. He he spróbuj z tym blokiem ;-) To ja się muszę do sklepu "Seka" wybrać, tam są ruchome schody w górę a w dół trzeba schodzić :-D:-):happy:

NAWET NIE MAM KIEDY SUWACZKA ZMIENIĆ:szok::no:wziełam mała na reke -karmie i pisze z wami :-D:tak:pierwszy raz hehe.....do czasu pewnie az kregosłup zaboli:baffled:
Fajnie, że jesteś. Cycolenie jest z tym wygodne, że można podczas przysiąść do kompa :-);-):tak::-D

Sylwia słodkie maleństwo.

Pa pa

Do góry