reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam,

Dotkass gratulacje!!!!

Ja cos dziwnie sie czuję od wczoraj. Od kiedy odstawiłam nospe, to nie miałam żadnych bóli, tylko czasami jakis skurcz i kłucie w szyjce.
A od wczorajszego poranka mam wrażenie, jakbym miała dostać @. Po śniadaniu myślałam, że zwymiotuję i do tego przespałam cały dzień. Na wieczór dalej takie sobie samopoczucie. Dzisiaj znowu mdłości, nogi mi drętwieją. Miałam ochotę na słodkie, a poniewaz ostatnio mało jadłam, więc na śniadanie spałaszowałam 7 tostów z dżemem :zawstydzona/y: żebym miała siłę rodzić jak coś:-p;-)

Iwonka Ty na porodowke moze w koncu a nie do marketu budowlanego
Co do schodow to moze do PKiN sie wybierz i idz na sama gore :-D

Pola gratuluje.

Pola Dotkass wielkie gratulacje :tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Iwonko ja tam mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak::tak: a jakby to miało coś przyspieszyć to ja mogę oddać i 10 głosów na Ciebie :tak:
Kamilko olej teściowa moja też potrafi wyskoczyć z takimi rewelacjami choć niunia grzecznie w łóżeczku śpi ale normalka że czasem ma ochotę się poprzytulać i mnie to tez potrzebne :tak::tak:co do laktacji to nie masz telefonu do jakiejś położnej środowiskowej ja do mojej dzwonię z różnymi pytaniami w końcu od tego jest :tak: a jak juz mocno Cię zirytuje to powiedz że to Twoje dziecko i to Ty będziesz je wychowywać i tyle :tak:

Witam
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn ktore juz maja swoja dzidzie przy sobie zadko do was zagladam bo musze duzo lezec bo mnie czesto boli przuch u dolu i lekarz kazal mi lezec i i tez dlatego ze mam za krotka szyjke
Pozdrawiam

Decameron mi sie wydaje,ze po kazdej cesarce niezaleznie od znieczulenia trzeba lezec przez 12 godz.

A dzis chyba Lady ma miec cc??

Ciekawe tez co z Kangurka.

DOTKASS, POLA GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEE...
nareszcie macie swoje wyczekane maluszki przy sobie...:-D:-D:-D
a ciekawe co tam u Madamagdy, jakoś się jeszce dziś nie odezwała (chyba, że cos przeoczyłam)....Wszystkim jezcze nierozdwojonym majóweczkom życzę anielskiej cierpliwości...na pewno lada moment będziecie się cieszyć swoimi pociechami...;-):tak::-);-):tak::-)

reklama
Pola gratulacje :-)
Czekamy na więcej dobrych wieści. Faktycznie jutro pełnia, może być ciekawie. Osobiście na nią nie liczę, ale kto wie.....;-).

Do góry