reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

ja rano zasuwam do ginki i zobaczymy co bedzie. musze jeszcze zagladnac do roboty i isc z mezem zaniesc papiery do jego nowej pracy a potem juz moge jechac do szpitala:p tylko ze pewnie nic z tego jesli sie nic nie bedzie dzialo;/ dam znac jak wroce do domku:p

reklama
Dzień dobry :eek:
A myślałam Szwarou, że na porodówce siedzicie.

U mnie ciszaaa...

Dziecię wstało o 7mej, pogoda do spania a tu lipa...:sorry2:

Czekam na dobre wieści z placu boju, pozdrawiam.

ja się tylko wpadłam pożegnać. Jadę zaraz do szpitala --> nie, nie rodze jeszcze, położna kazała bo juz po terminie.
Trzymajcie się dzielnie :tak::tak::tak:

SMS od Dotkass:
18.05 o godz. 21.50 przyszła na światprzez nas wyczekiwana , nasza kochana Amelka przez cc. Waga 3300, długa 54 cm :-). Odezwę się jak wrócę ze szpitala.

Gratulacje!!!

Dotkass super,ze masz juz Amelke po drugiej stronie brzucha. Gratuluje :)

Kto nastepny?? Lania, Pola, Szwarou??

witam.
mam jeszcze jedno pytanie. bo czytalam ze po cc trzeba lezec 12 godzin i chcialabym wiedziec czy to zalezy od rodzaju znieczulenia czy po kazdym jednym tyle trzeba. z gory dzieki za odp

reklama
Witajcie :-D

SMS od Dotkass:
18.05 o godz. 21.50 przyszła na światprzez nas wyczekiwana , nasza kochana Amelka przez cc. Waga 3300, długa 54 cm :-). Odezwę się jak wrócę ze szpitala.

Dotkass ogromne gratulacje !!!!!! W końcu się doczekałaś!!!!

Ja też już chce :-( a tu nic sie nie zapowiada.

Do góry