reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

agusiaa - koszmarna historia- ja nie rozumiem jak z czystym sumieniem mogą tak olać zdrowie dziecka i nie bić się w nocy z myślami, że nie spartolili komuś życia. Potem sie tłumaczą głupio ... Dobrze, że już wszystko ok. Ale ile nerwów.

Chciałam też złożyć petycję o wpisanie do Kodeksu Karnego kary chłosty dla ludzi wiecznie dzwoniących, mailujacych, esemesujacych, ogólnie mędzących " urodziłaś już".
Mówisz , ze poinformujesz, ale nie i tak dzień w dzień to samo. Na Boga, nie miałabym czasu na poród jakbym odpisywała, oddzwaniała.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Właściwie o ile robią to ciotki ( nawet takie co to cię widzą tylko na pogrzebach i weselach) to podlega pod znęcanie sie nad rodziną. Ale jest jakiś paragraf " znęcanie sie nad znajomymi"?
Zaraz sobie wcisnę przycisk "open" i młody wyjdzie...też, ze na to nie wpadłam wcześniej!

reklama
tez odciagam po karmieniu dodatkowo oklady z kapusty masowanie w cieplej wodzie i nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to w sumie od jednej piersi...

Szopek popieram w 100% i moge sie podpisac pod petycja! Ja tez mam tego dosc! Nie tylko znajomi bliscy a nawet w sklepach babki sie czepiaja co ja tu jeszcze robie.I tez kazdemu mowie ze jak cos to odrazu damy znac ale chyba ci ludzie sa jacys tepi i nie rozumieja po polsku!

Kamilko wspolczujue a co na to polozna,ktos z poradni laktacyjnej...

aha i oczywiscie tesciowa ciagle mi klapie zebym alego nie nosila nie bujala i wogole bo sie nauczy rozwala mnie to juz bo dziecko tego potrzebuje tym bardziej ze on i tak jest grzeczny i malo sie go bierze na rece bo ja raczej karmie na lezaco:wściekła/y::wściekła/y:

wkurza mnie strasznie jak mnie wszyscy dookola pouczaja co do wlasnego dziecka wlascie to wszyscy to tesciowa bo sie naczytala ksiazki jakiejs i tyle wie co z niej sie dowiedziala....czuje sie jakbym byla dzieckiem ktore ma dziecko czasem mi juz nerwow brakuje i boje sie ze pomalu zaczyna mi brakowac pokarmu bo na wieczor maly musi jesc juz z obu piersi :-:)-(

Zmykam spac,nie ma dziewczyn,pewnie wszystkie rodza ,inne tula swoje malenstwa.Ide i ja prztulic sie do mojej pierworodnej bo spi na moim lozku.

reklama
Do góry