reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kathy trzymam kciuki:happy:

Mnie też zaczął brzuszek boleć ale to już z 3 dni ale jak na razie chyba się nic nie dzieję zobaczę jutro co mi ginka powie jak szyjka i czy mogę się spodziewać porodu troszkę wcześniej bo nie chcę czekać do końca maja bo już zmęczona jestem... a brzuszek mi się opuścił już więc może Zosia zaczyna się szykować do wyjścia:-) Też chyba idę się położyć bo zmęczona jestem

DOBRANOC:-):-):-)

reklama
Tu Oleska1977 z forum.Wczoraj o 22:50 urodziła sie s.n. Jagodka.Ma 58cm i wazy 3370.Na razie jest strasznie grzeczna.Pozdrawiam was dziewczynki :)"
Gratuluję!!!!Długa laska z Twojej Jagódki. Wszystkiego najlepszego!

jestem przeszczęśliwa, bo od wczoraj jestem kierowcą
No to szerokiej drogi! A to niespodzianka, dobrze, że przed niż po...

Kathy powodzeniaaaaaaaaaaaaaaa! Czekamy na dobre wieści!!!

Kładę się do łoża. Dobrej nocy.

Hej. Jeszcze raz wszystkim dzięki za gratki.
Kathy szybkiego i bezbolesnego porodu !!! I ślicznej zdrowej córci.

My po urodzinach teścia. Powiedział że mam czas do 24 żeby mu prezent zrobić, ale chyba wnusia/wnusio gdzieś ma dziadka:-)

Chyba zacznę sobie zaraz smyrać sutki:-) Oby nie za bardzo, bo mój małsz ma nockę, co bym się zbytnio nie podnieciła:-)

Z mamą rozmawiałam godz. i tak bym chciała jak ona o 7 rano była w szpitalu o 8.45 już się wyklułam, brat trochę dłużej.........Nie wierzę w żadną genetykę już, ona nie miała żadnych rozstępów, a ja cały brzuch:baffled:

Pa Dobranoc wszystkim

Oleśka gratulacje wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kathy powodzenia, juz niedlugo dzidzia będzie u Ciebie na piersi, przytulona.

Kathy urodziła dziś o godzinie 0.55 śliczną córeczkę. Mała Nelka waży 2700 a długa na 50 cm. Dziewczyny życzę wam takiego porodu jak miała moja żona: krótki bezstresowy i do tego miła położna. Pozdrawiam wszystkie mamy.
Szczęśliwy TATUŚ!

Kathy urodziła dziś o godzinie 0.55 śliczną córeczkę. Mała Nelka waży 2700 a długa na 50 cm. Dziewczyny życzę wam takiego porodu jak miała moja żona: krótki bezstresowy i do tego miła położna. Pozdrawiam wszystkie mamy.
Szczęśliwy TATUŚ!

GRATULACJE, SUUUPER DZIELNA KATHY, BARDZO SIĘ CIESZYMY!!!!!!!! FAKTYCZNIE PORÓD BARDZO KRÓTKI, CZEKAMY NA FOTKI MAŁEJ NELKI, ŻYCZĘ SZYBKIEGO POWROTU DO DOMU:tak::-):-):-)

Gratulacje dla Kathy

Wogole witam was kochane jak nie ma rozwarcie moga leciec, saczyc sie wody ?
mi wody leca powoli tak mialam watpliwosci ale teraz jestem prawie pewna na 100% dzis mam wizyte. .. czy bedzie wiadomo przy badaniu ginekologicznym czy sie sacza. ?? czy tylko na usg ze jest ich mniej. Wogole myslalam ze to sluz albo popuszczam ale od kilku dni sie bardziej obserwowalam i w nocy poszlam siusiu wrocilam a tam czuje leci a ja zero kontrooli wstalam lece do lazienki a tam przestalo zmienilam sobie wkladeczke,siedze na kibelku a tam slysze normalnie kap kap i to nie sluz zaden normalnie woda !!! tylko sie boje zeby lekarz tego nie zlekcewarzyl

reklama
Kathy i Szczesliwy Tatusiu gratuluje Nelki.

Ktora nastepna sie rozpakowuje??Iwonko moze Ty w koncu??

Do góry