reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ja tez łykam tego wiesiolka i tej firmy,mimo ze napisane ze skonsultowac z lekarzem w czasie ciazy ale ja biore 3 razy dziennie po dwie tabletki.Lisci malin nie pije bo nie mam gdzie kupic.

reklama
Lania ja uzywalam tych gazikow leko ale jednak wole tak jak Iwonka rozrobiony spirytus i patyczki.

Witajcie dziewczynki,
pare dni minelo i duzo sie pozmienialo:-)
zaczynaja pekac majowe panienki :-D

A ja mam termin na dzis :wściekła/y: bylam na zakupach, na kawce ze znajomymi, na spacerku i nic:-( cos czuje,ze porzadnie przenosze..
Nie mam zadnych bolesnych skurczy, od czasu do czasu cos mnie zaboli i tyle tego :-(

Po przeczytaniu o waszych akrobacjach nawet probowalam sie sama przebadac, ale nie mam pojecia czego tam szukac hihi :laugh2: wiec ni cholery nie wiem, jakie mam rozwarcie. A tu mi niestety nikt tego nie sprawdzi..

Mi sie troche poprawilo ale tak do 4 bylam nie do życia wkoncu zrobilam jakas zapiekanke z wszystkiego co miałam i nawet wyszla A w ramach poprawy formy zrobilam renament w szafie i malej zrobilam miejsce oczywiscie kosztem moich ciuchów ale warto bylo

No i dostałam anielskiego humoru i nawet humorki meza mnie nie wyprowadziły z równowagi i teraz nawet on sie anielski zrobil i sie podlizuje:-)

Ja tam sie na pewno nie wybadam nie mam odwagi:laugh2:

Iwonka dziekuje widocznie cos ominelam :)

Polka tez dzieki za odp zaraz poczytam

sylwia mmm tez bym zjadla ale za mna chodza pierogi z truskawkami jakby mi ktos powiedzial ze w kauflandzie beda na 100% to bym poszla bo na darmo mi sie niechce isc ... chodz z drugiej strony jutro okupuje garmazeryjny ... bo pierogow to mi sie nie chce robic

Ufff...nadrobiłam...

ja mam dzisiaj wizyte u gina - ostatnia, mialo jej nie byc juz ;-)

:-D:-D:-D to zupełnie jak u mnie, dziś ostatnia wizyta była, a tez miało jej nie być :baffled:

Witam Dziewczyny.
U mnie jak zwykle nic się nie dzieje (z porodem), ale jestem przeszczęśliwa, bo od wczoraj jestem KIEROWCĄ!!!!Wszystkim zrobiłam niespodziankę, ponieważ nikt nie wiedział o terminie egz. (nawet mąż).

GRATULACJE!!! Wiem jak ważne jest byc samodzielnym w ten sposób, to ogromny komfort nie tylko dla Ciebie, ale i dla rodzinki :tak::-)

Melduję sie kochane i biorę się zaraz za zakuwanie.

Miłego zakuwania, oczywiście, jeżeli można zakuwanie uznać za miłe ;-), ale jest w tym ogromny PLUS, bo więcej myslisz teraz o nauce, a mniej o zbliżającym się porodzie, który mógłby zacząć się już teraz :tak:...sama bym pozakuwała :tak:, może szybciej czas by mi zleciał :baffled:

Dotkass, no to umawiamy się na rodzenie na tego Starynkiewicza? Kiedy? Bo ja to bym chciała jutro po gince hihihi

Kochanie, więc na mnie nie czekaj...ja raczej szybko nie urodzę, bo ze trzy tygodnie jeszcze mogę posmigać niestety (więcej na odpowiednim wątku):-(

Po południu mam ginka, ostatnia wizyta (mam nadzieję), następne spotkanie juz ewentualnie na porodówce przewiduję:tak::tak: Zobaczymy co mi powie, pewnie bedzie zdziwiony jak mnie zobaczy bo na ostatnio jak mi wyznaczał termin tej dzisiejszej wizyty to był przekonany że chyba jej nie doczekam. A tu mała zmyłka.

No właśnie mój też był przekonany, że się dzis nie zobaczymy, a tu suprise :sorry2:, i dla mnie też, bo teraz nagle okazuje się, że jeszcze pośmigam w dwupaku :crazy:

Informacje na bierząco -Katarzyna Max-Golonko :-D:-D:-D

:-D:-D:-D i tu sie naprawde usmiałam, dobrze, chociaż na chwilkę zapomniałam o tych kolejnych trzech tygodniach w ciele słonicy :tak:

Dziewczyny, ja jeszcze zapytam o jedna rzecz.. ile kompletow poscieli (w sensie przescieradla, poszewki) trzeba zakupic? I czy posciel do wozka koniecznie? Czy tylko kocyk starczy?:baffled:

Łania ja kupiłam dwa komplety pościeli z ochraniaczami, trzy prześcieradełka na gumkę i w IKEA folię do łóżeczka, jest super, bo mozna ją bez problemu prać w pralce i przepuszcza powietrze, a do wózeczka kupiłam kołderkę z poduszeczką (której i tak nie będę narazie wkładała) no i kilka kocyków mam

Witajcie dziewczynki,
pare dni minelo i duzo sie pozmienialo:-)
zaczynaja pekac majowe panienki :-D

A ja mam termin na dzis :wściekła/y: bylam na zakupach, na kawce ze znajomymi, na spacerku i nic:-( cos czuje,ze porzadnie przenosze..
Nie mam zadnych bolesnych skurczy, od czasu do czasu cos mnie zaboli i tyle tego :-(

Po przeczytaniu o waszych akrobacjach nawet probowalam sie sama przebadac, ale nie mam pojecia czego tam szukac hihi :laugh2: wiec ni cholery nie wiem, jakie mam rozwarcie. A tu mi niestety nikt tego nie sprawdzi..

No a ja juz myslalam ze tu urodzilas i olej rycynowy zadzialal:tak:

Dziewczyny ja ledwo zipie,tzn jestem tak jakos zmeczona ze szok,i boli mnie kregoslup promieniujac na brzuch.Ide spac.Moje dziecko tez juz spi.Poszla z ogrodka obejrzec dobranocke i za chwile usnela na dywanie.Normalnie sie smialam z niej jak nie wiem.Moj kochany brudasek mamusi,nie umyta poszła spac.Tylko raczki jej przetarlam chusteczkami i na spiocha przebrałam w pizamke:tak:No tak,zmeczona byla jak cały dzien na dworzu spedza.:tak:

I ja się chyba położę już do łóżeczka...mam doła, tak dziś przypadło na mnie...więc nie chcąc Was zanudzać poprostu położę się i podołuję się sama w łóżeczku, bo mężulka też wolę nie denerwowac tymbardziej, że on tez już czeka z utęsknieniem na Niunię i chodzi znerwicowany, że jeszcze NIC

Buziaki, śpiejcie dobrze i bez bóli, a te które mają dziś rodzić...TO RODZIĆ bezstresowo i szybciutko ;-)

reklama
Mala Czarownica - tez myslalam, ze juz urodzilac, bo nic sie nie odzywalas, a Ty dalej czekasz..

Dotkass - no 3 tyg. to by sporo bylo, szczegolnie, ze do terminu masz juz tylko 11 dni... trzeba by jakies przyspieszacze zastosowac!;-) Choc jak dzidzia nie chce, to ani ruch, ani seksik, ani maliny, ani wiesiolek nie pomoga...

Iwonka - odpoczywaj, by takiej zmeczonej porod Cie nie zaskoczyl!:-D

Ja zamykam juz kompa, bo i tak za duzo siedze na bb...

Dobrej nocy Majoweczki.

Do góry