reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

dziewczyny czy Was też swedzi nieraz brzuszek czy tylko Mnie??:confused::confused:

Jutro upragniona wizyta u ginka już się nie mogę doczekać kiedy zobaczymy naszego dzidziusia idziemy razem z mężem mam mieć badania prenatalne oby wszystko było dobrze i dzidzia była duża i zdrowa :sorry2:

madzia - gdybym pracowała przy kompie to jest coś innego bo w pracy trzeba to robić a Ja nie muszę slęczeć przed kompem i ściskać brzucha :wściekła/y::wściekła/y: (słowa męża) a jeśli chodzi o zgagę to płatki migdałów są dobre

iwonka - Ja też robiłam ten test i Mi nic nie wyszło :wściekła/y:

reklama
WITAJCIE majóweczki mam takie pytanie czy orientujecie się czy mogę uzyć kremu do depilacji bikini ,zastanawiam się czy przypadkiem jakies skladniki nie dotra do krwiobiegu ? :confused:

tolka23 swędzący brzuszek prawdopodobnie skóra sie rościąga-naciąga ;-)koniecznie trzeba dużo smarować kremami ;-) szczególnie tymi na rozstępy ;-)

Tolka na brzusio dobra jest oliwka po kąpieli na mokrą skórę, świetnie nawilża i natłuszcza. :-)

A mi udało się nareszcie uśpić mojego małego przylepca i mam chwilkę dla siebie :-) Małż niestety jak zwykle pracuje :-( ale byle do przodu :-)

anulka i minka - dziękuje kochane :-) nawilżamy się oliweczką codziennie :tak: małżonek smaruje i masuje ;-):-p pozyteczne z użytecznym

dobranoc spokojnej nocy :blink: :rofl2:

Oj mnie też swędzi brzuszek nieraz, ale tak jak piszą dziewczyny, jest to na pewno wynik rozciągania. A czy macie czasami takie skurcze - zwlaszcza w okolicy pepka??
Toluś czekam na wiadomości. Na razie nie mam dostępu do gg...Trzymam kciuki. A na męża się nie denerwuj. Mój to samo mówi...dobrze ,że się troszczą:-)
Pozdrawiam brzuchatki

mnie rowniez swedzi brzuszek a to dlatego ze skora sie rozciaga:tak:ja rowniez smaruje sie oliwka tak jak przy pierwszej ciazy i nie mialam rozstepow:-pTolka powodzenia u ginka :-)

brr, ale zimno na dworze...
dostałam dzisiaj bure od męża rano, że czapki nie nosze. Poczułam się znowu jak w liceum :-)
rzeczywiście muszę jednak coś z tym zrobić bo znowu pociagam nosem.

miłego dnia życzę.
I czapki na głowy :tak:

Witam ale mi dzis komp muli,trace cierpilwosc:wściekła/y:
Polka Wkejam na zyczenie znow link do strony do sprawdzenia plci :-)

twojaplodnosc.pl

Agusiaa a ja nie chodze w czapce,nigdy jej nie lubilam,,,Zawsze jak kupuje kurtke to z kapturem zeby w raie co na glowe zalozyc,a tak to sobie uszy wlosami zakrywam:-p
Nati nie pomoge niestety,poczytaj ulotke al;bo poprostu uzyj zwyklej maszynki do golenia..:tak:
Kamilka i Tolka zycze udanych wizyt u gina i czekamy na relacjei foto relacje;-)

reklama
Iwonko, bardzo Ci dziękuje Kochana, a przy okazji witam wszystkie Majóweczki jest naprawdę zimno agusiaa ma rację czapki na głowy ja sama już od dawna chodzę:tak:

Do góry