reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
cfcgirl - GRATULACJE!:-)

Ja wlasnie wrocilam do domku po dlugim weekendzie u Rodzicow. Pogoda dzis w koncu dopisala, posiedzialam na slonku i tak dzionek minal...

Od jutra ma byc ladna pogoda, wiec plan na jutro - pranie dzieciowych ciuszkow.

Milego wieczorku!

maja ale cudowna jest :))
taka kochana kruszynka

Iwonka ok ktos musi trzymac wszystko w garsci ;-)

Łania oj zwlekalas kochana ;-)

Oj mało dzis piszecie,a ja za to ciagle dzis jem.:szok:I nie moge sie najesc.:no::tak:Pije duzo coli,jem duzo czosnku w potrawach i wogole,ostatnie takie podrygi wiec korzystam:tak::-):-)
A od jutra faktycznie ma byc ładna pogoda i cieplutko :-):-):-):-):-):-)w sam raz na spacerki z naszymi malenstawmi,ach jak juz chce je miec przy sobie:tak:;-)

Maja a ja nie widze zdjec niestety...:(((((

O i juz i ja widze ta mala sliczna kruszynke Mai ,cos sie dlugo otwoerały w mojej przegladarce pewnie.

Maja - cora sliczna!:-)

Wiktoria - no tak jakos zwlekam z tym praniem, ale mam nadzieje, ze jutro sie w koncu zmobilizuje... coprawda wg usg to zostalo mi jeszcze rowno 3 tyg, wiec czas niby jeszcze jest!:-)

Iwonka - ja tez przez ostatnie dni pochlaniam przerozne rzeczy, bo chce sie nacieszyc, poki jeszcze moge. Chociaz moja mama mowi, ze jadla wszystko karmiac mnie piersia i zadnych sensacji nie bylo... zreszta ostatnio coraz czesciej slysze, ze raczej problemow nie ma...

reklama
a to moja córa :) w szpitalu

Ślicznaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)jak ładnie spi.........

A ja sie melduje nadal w dwupaku ale skurcze oczywiscie mam -tylko nieregularne i bolesne lub mniej także jak tak dale pójdze mój suwaczek sie przeterminuje:wściekła/y::-D
Bede dawała znac na bierząco:tak::tak::tak:
a my dzis bylismy u rodzinki tak jak pisałam z torba oczywiście ,ale niestety nie przydała się...:-D:-D:angry:No i przynajmniej nie siedziałam w domku .Ale mnie w dwie strony wytrzepało po wertepach (bo droga fatalna)i może w nocy sie cos ruszy ....Także ja zaraz zmykam może z mężem coś uskutecznie.....
A dla rozdwojonych -najlepsze życzenia mamuśki!!!!!!Oby nas przybywałao na maju:-):-):-)

DOBRANOC

Do góry