reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej

wpadlem tylko pogratulowac wszystkim mamusiom, nowego autka iwonce i powiedziec ze my nadal 2w1

Beata sie cos dzis slabo czuje i juz chyba oboje chcemy rozwiazania :)

reklama
Witam 2 w 1 .My dzis na dlugich spacerkach ale znow przecholowałam i ledwo doszłam do domu.Kupiłam malenstwu super sliczne dwa rampersiki:tak::-):-):-)
POtem był grill i nawet ładna pogoda.Teraz zaczeło dopiero padac.Wszyscy wydzwaniaja i wciaz pytaja czy urodziłam a mnie zaczyna juz to denerwowac:sorry2:

Maju witaj w domku ! :tak:
Olu z okazji urodzin najlepsze zyczenia spelnienia marzen!!!!!!!!!!!
2_mini_1.jpg

Dla Oliwci z okazji urodzinek 1000 calusow od Vanesski i cioteczki z BB
kindgeb00015.gif

Cfcgirl gratuluje kolejnej mamusi :-):-)

hej majenki :-)

u nas tez na razie nic nowego (no, moze oprocz tego, ze dzis z malzem zrobilismy sobie 'leniwa niedziele', a co za tym idzie, kochalismy sie az dwa razy :-D i wlasnie podczas drugiego razu cos sie w pewnej chwili zrobilo baaaardzo mokro. no ale troche tylko i przeszlo, wiec sie nie podniecam specjalnie ;-) )..
moj synek walczy z rotawirusem, wiec nawet, jakbym zaczela rodzic, to bylabym chyba w izolatce..? kiepscizna z deka, rodzic z rota :crazy:
a sam maly sie czuje niezle, chyba mu schodzi choroba, chociaz rano jeszcze dwa razy rzygal... echhhhhhh, bidulek malutki :-(

wczoraj bylam na wyzerce u rodzinki mojej kochanej i uwaga, zjadlam az TRZY talerze drugiego dania :-D no po prostu MISTRZOSTWO swiata, wujek tak gotuje, ze moglabym jesc bez konca... a potem jeszcze ciacho i kolacja, alez mialam sny w nocy, mowie wam :-D

poza tym juz powoli chcialabym chyba urodzic, hehe.. ;-) weekend majowy sie skonczyl i chociaz najfajniejsze daty dla mnie to 11 i 13 maj, to nie obraze sie, jak bedzie wczesniej ;-)

no nic, buziaki!!!

aha,
Puchatko!!!
sliczna coreczka :-D
Panno Migotko - skarb naprawde przeslodki... az mezusiowi pokazalam, jakie to juz dzidzie siedza w brzusiach majowych, hehe ;-)
Cfcgirl
- spisalas sie na medal!!! gratulacje, jaka slodka malutka niunia :-D

Sylwia ja tez pierwsze slysze o takich badaniach,moj małzonek nic nie musial miec,tylko dlai mu fartuch no i okrycie na buty.
Panna Migotka coreczka sliczna,jak miesieczne dziecko wyglada,wogole nie zmeczona porodem jak to jest po sn.
Cfcgirl Marysia tez sliczna!!!!!!!

Madamagda a kiedy urodziła cfcgirl,daj jakies namiary to do listy dopisze.

Wogole te nasze majowe dzieciaczki sa cudowne!!!!!!!!!!!!!!

Iwonka
nic nie wiem o cfcgirl, ale zobaczyłam zdjęcia Marysi i gratulacje, podejrzewam że wczoraj, także mąz pewnie wrzucił fotki, a Madzia przekaże jak wróci ze szpitala jakieś info.:-)
Lecę grilować.

Witajcie majóweczki
Olu w dniu urodzinwszystkiego naj naj, lekkiego porodu i spełnienia marzeń.

Dla Oliwci dużo zdrówka i prezentów.

Gratulacje dla kolejnej świeżo upieczonej mamy cfcgirl.

Madamagda ogród przepiękny a co do palenia papierosów, to ja nie palę ale za to mam nałogowca - męża w domu, którego nic nie przekona do rzucenia i choć nie pali w domu, to nie znoszę tego smrodku, którym jest przesiąknięty.:wściekła/y:

U nas też jeszcze 2 w 1, mąż mnie namawia żebym dzisiaj urodziła, to od jutra nie poszedłby do pracy, a na urlop ;-), ale żeby tak można było tak na zawołanie:-D:-D. Teraz w sumie już bym mogła, bo w końcu pokoik dla dzidzi skończony i posprzątany, czekamy jeszcze na dywan, który będzie we wtorek. Wczoraj i dziś sprzątaliśmy, więc ledwo chodzę tak mnie wszystko boli.

Gratulacje dla Cfcgirl ale łobuzersko wygląda twoja dziewczynka:-)

Jeśli chodzi o te badania to tak jej powiedziala niby polozna ale ze szpitala gdzie oni mieszkaja ja na szczescie rodze w innym i tez mi sie wydaje ze tam na pewno nie potrzeba zreszta jeszcze jutro spytam
A dlaczego ona jest przeciwna to nie wiem i jakos nie mam ochoty pytac bo nerwow nie chce sobie psuc
A my i tak dawno sie zdecydowalismy ze bedziemy razem rodzic i moj Pawel też tego chce wiec na pewno pogladami tesciowej przejmowac sie nie bedziemy:-p

Dziś poszaleliśmy i jestem w ciezkim szoku ile ja dzis przeszlam:szok:i nawet skurczyki nie takie silne ale warto bylo co prawda nic nie kupilismy oprocz kocyka dla malej ale uciechy było wiecej i lody duże:-)a najważniejsze ze tak miedzy nami normalnie sie zrobilo:happy:

reklama
Polaczylam dwa watki.Bo powstał nowy pod tytułem Porod-rady i porady stworzony przez cfcgirl,mysle ze nie bylo potrzeby bo juz podobny zalozony przez Kamilke Porod i co nas czeka.
I prosba do wszystkich zeby przed zakladaniem kolejnych nowych watkow najpierw pytac sie nas tu wszystkie pozostałe majoweczki o opinie czy taki czy siaki watek sie nam przyda i zeby nie robic sobie bałaganu na naszym pod forum Maj2008. Mam nadzieje ze mnie rozumiecie..........To wszystko dla naszego dobra.

Do góry