iwonka2006 - zaloz sobie konto internetowe - ja sie nie ruszam z domu i wszystkie oplaty przelewy robie z lozka
kamilka - ja tam bym sie nie zalamywal - najlatwiej sie zalamac - moim zdaniem lepiej wziasc sie w garsc i pokazac im ze potrafie. Ale tak czy inaczej z tym remontem to nieladnie zagrali. A tak a propo to chocby sie walilo nie wiem jak to nie zdecydowal bym sie za zadne skarby mieszkac z tesciami
anulaaa - ogolnie mohery ostatnio szaleja. Ostatnio taka jedna mi sie wwalila w kolejke w aptece... ale mi cisnienie skoczylo
Juz mialem z nia jechac ale sobie odpuscilem. Zastanawiam sie tylko czy tak trudno bylo zapytac czy ja puszcze... po prostu zal
iwonka2006 - mozesz dac link do tych dresikow po domu?
kamilka87 - powiem Ci ze takie pyszne krokiety to bym chetnie wciagnal
Ale nie zalamuj sie nie wszyscy maja kolorowo. Ja tez musze placic 400zl za studia, za sam wynajem mieszkania ponad 900zl i prawie 400zl rat :/ Takze z wozkiem to poczekam pewnie do ostatniej chwili... no ale tesciowa juz zadeklarowala ze zasponsoruje nasze pierwsze 4 kola
. Uszy do gory i bedzie dobrze
Jakos sobie dajemy rade ;]
karola2007 - faktycznie nie powinno sie pisac wielkimi literami
Netykieta
Ola K, Agusiaa - pewnie ze byly matkami. Ale wtedy byly inne czasy. Inny towar dostepny w sklepach, inne metody. A dodatkowo na pewno tesciowe chca wynagrodzic swoje bledy. No i niestety czesto starsze osoby mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy - trzeba na to przymknac oko
O matko nie piszcie juz o tych wszystkich smakolykach bo zaraz wyjde z siebie