reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Magali,bierz szlafrok jaki ci pasuje.Ja bym na twoim miejscu wziela ten cieniutki.....ja niestety wzielam frote ale tez jest cienki i nawet az tak duzo miejscva nie zabiera.Nie bede juz kupowac nowego.Zreszta jest cieplo i nie potrsxeba nam ocieplaczy.Tylko na droge do toalety :)

Kathy no to moze i dzis na ciebie kolej:)

reklama
oj Kathy Kathy, pare klapsow by Ci sie przydalo ze te torbe i prasowanie ;-)

Maja urodzila w 2h? szczesciara! niesamowite, stworzona do rodzenia jednym slowem. :-)

Aenye zycze duzo zdrowka dla dzieciaczka!!!!

Dobra a ja zmykam na ogrodek,pada ale jest cieplo.Vanesske ubieram w kalosze i plaszcz na deszcz.A ja bede odswierzac wozek moj pierwszy po Vanessce bo oddaje go znajomym i fotelik tez :))))

Hej dziewczynki, melduje, że jesteśmy z Mikołajkiem już w domku od wczoraj. Więc powoli wracam na łono BB.
Synuś zdrowy, śliczny i słodziutki.

Maja gratuluje coreczki.Pierwszy majowy dzidzius sie w koncu pojawil.Zazdroszcze szybkiego porodu.

My dzis po nieprzespanej nocy.Ania ciagle plakala, miala wzdecia i ja brzuszek bolal.Albo to moja wina bo zjadlam kilka makaronikow albo wina herbatki, ktora dostala bo juz drugi raz byla taka placzliwa i akurat zbieglo sie to znowu z wypiciem herbatki.

:eek::confused2:Strasznie mi z piersi wycieka......Aż głupio dzidzi nie ma a ja już cycki mam pełne hihi;-):-D:-D.
No czekamy......Która teraz rodzi???????
Ja typuje siebie na sobote!!!!!!!!!Lub niedziele.......

Dobrze zmykam na jakis czas poprasowac troszke oczywiscie na siedząco coby się brzuszek nie napinał :-pach........fajnie maja dziewczyny które porodziły.......
:tak::tak::tak:

Magali ja biore cieńszy szlafrok ale w sensie ,że z frotty bo nie mam az "tak cieniutkiego .Jedynie jeszce grubszy z polaru (ale on zajmie połowe torby!!!)
I dlatego zdecydowałam się na cieńszy .A jeżeli chodzi wogóle o szlafroki to chyba zależy tez od tego jak jest ciepło w szpitalu(nie sugerujmy sie majem).
Na korytarzach potrafia byc przeciągi a po wyjsciu z pod prysznica może być nam zimno i ja wspominam wogóle ,że łazienki to były wiecznie wietrzone i mi było zimno dlatego szybki prysznic i trzeba było zmykać:tak:Ale to u mnie a jak u was nie mam pojęcia najlepiej by wziąść oba -cieńki i grubszy -ale kto to w torbe zmieści??????????????????????????????????????????????????????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj Kathy Kathy, pare klapsow by Ci sie przydalo ze te torbe i prasowanie ;-)

Maja urodzila w 2h? szczesciara! niesamowite, stworzona do rodzenia jednym slowem. :-)

Hehe wiem......:zawstydzona/y::sorry2:A wiecie mój gin ostatnio poeiedział,że wcale nie dobrze dla dziecka jak taki szybki poród -i zaczą mi tłumaczyć czemu to ja mu powiedziałąm ,że jak bede rodziła dłużej to jak wspomne jego słowa to mi może choć troszke ulży:tak::-D:-D:-D

Hej dziewczynki, melduje, że jesteśmy z Mikołajkiem już w domku od wczoraj. Więc powoli wracam na łono BB.
Synuś zdrowy, śliczny i słodziutki.

Witamy Aurelkę!!!!Dawno cie nie było..............................................
Wklej zdjęcia Mikołajka chetnie obejrzymy:-):-):-)

Witam kochane!
Ja się jeszacze trzymam, choć wieczorem brzuch się niesamwicie napinał.:zawstydzona/y:
Teraz siedze na ogródku i opalam nóżki, wczoraj miałam brzydką pogodę a dzisiaj jest fantastycznie na dworze.

Kacha, Maju GRATULACJE:-):-):-)

Kathy biedny ten twój ancymonek, spróbuj mu podać Smectę to od razu przejdzie.

AURELKO
miło że jestes juz z nami.Niech Mikołajek dobrze się chowa.

reklama
Do góry