reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam Was, widzę że dziś na tapecie łóżeczka i kojce zgodzę się z Tobą Olu, że najlepiej jest sprawdzić jak się one składają jeżeli chodzi o kojce, jeżeli ma to być praktyczne, co do łóżeczek to chyba nie ma takich problemów ;-)

reklama
hmm jak poszło ?! trudno jest to określić zobaczymy co bedzie dalej;-)
reakcja Konrada: co?
reakcja Wiktora: a kto urodzi? Robert na to ja ;-) a Wiktor że rodzić mogą tylko kobiety ;-):blink:
Minka fajnie musiała wyglądać ta rozmowa:-):-)

Witajcie majóweczki!!
Ja juz po urlopie i dzisiaj znowu w pracy ale za miesiąc na L4 i będzie spoko mam nadzieję trzeci dzień boli mnie głowa w taki dziwny sposób bo to nie jest staly ból tylko taki narastający i malejący :baffled: w weekend sobie polegiwałam posypiałam a dzisiaj niestety trzeba było wstać i od rana mnie mdli no maskara normalnie ale nic mam nadzieję że dzień szybko zleci i do domciu pod ciepluśki kocyk :tak::tak:
Bidulo, męczysz się:-( Ale już niedługo i będziesz odpoczywać
w domku pod ciepluśkim kocykiem. Trzymaj się ;-):tak:

A ja mam wizytę w następny poniedziałek. Wtedy po raz pierwszy posłucham serduszka. Mam nadzieję, ze mnie to trochę uspokoi. Jakieś czas temu dzień po dniu zdawało mi się, że czuję jakieś ruchy dzidzi, ale ostatnio nic nie czuję. :-( Ja jestem 4 kg do przodu i ostatnio apetyt jakby mi zmalał.

Polka, w sumie jeżeli ktoś kupuje łóżeczko turystyczne wiedząc, że nie będzie podróżować a łóżeczko będzie stało tylko w domu, to komfort składania i rozkładania nie jest istotny... ale np. my jeździmy dość często i można stracić nerwy przy walce z łóżeczkiem :baffled:

Niesia, będzie wszystko ok, nie martw się. Wiadomo, że w ciąży bardzo denerwujemy się o dobro maluszków, ale na pewno okaże się, że Twoje zmartwienia są przedwczesne!

mnie za to chyba dzisiaj hormonki dają w kość normalnie mam jakoś ochotę sobie popłakać i nawet nie wiem dlaczego ot tak jakos się wszystko we mnie kumuluje i chyba tak chce znaleźć ujście :-(jak sobie pomyśle że do domku za jakieś 3 godziny to mnie skręca bo bolą mnie juz plecy główka nie odpuszcza ogólnie głupi dzień mam i sorrki za to marudzenie

hej PUchatka- nie maRTW SIE TYMI HUMORAMI JA TEZ TAK MAM ALE OSTATNI TYDZIEN TO BYL KOSZMARNY RYCZALAM CO CHWILE NAWET JAK KTOS SIE TYLKO SKRZYWIL...ALE JUZ PRZECHODZI I TEZ RAZ JEST LEPIEJ A RAZ GORZEJ...

JA JUZ CZULAM PIERWSZE RUCHY I CO JAKIS CZAS CZUJE ALE OSTATNIO NAJBARDZIEJ JAK SIE WYSTRASZYLAM KIEDY GACZEK MOJ TESC UPUSCIL I TEN LEK MNIE WYSTRASZYM A DZIDZIA MOCNO SIE ZACZELA KRECIC I TO BYLO WSPANIALE UCZUCIE:tak:

JESLI CHODZI O LOZECZKO TO ANUSIA TEZ WYBRALAM TO OSTATNIE Z PRZEWJAKIE NIE JEST TAKIE TEZ DROGIE BO U NAS TO SAMO LOZECZKO KOSZTUJE 360 ZL W HURTOWNI :no:

A JESLI O MNIE CHODZI TO JESTEM OSTATNIO BARDZO NERWOWA ZMIENILA MI SIE SYTUACJA W DOMU Z TESCIAMI BO TO MOJ TESC KAZAL NAM ZAMIESZKAC Z NIMI ZEBY NIE TRACIC PIENIEDZY NA WYNAJEM ITP... WIEC TAK ZROBILISMY TYM BARDZIEJ ZE NIE MAMY RACZEJ Z NIMI PROBLEMOW ALE OSTATNIO MOJEGO M. MAMA POWIEDZIALA ZE OJCIEC SIE JEJ ZALI ZE ON CHYBA TEGO NIE WYTRZYMA TYM BARDZIEJ JAK BEDZIE POZNIEJ DZIECKO ZE JAK WCHODZI DO NAS TO STOJA KUBKI ZE NIE ZAWSZE JEST POSPRZATANE ITP.... ZACZELO MU WSZYSTKO PRZESZKADZAC.. I W SOBOTE JAK ON SIEOPIL TO TEZ MARUDZIL I MOJA TESCIOWA DALA NAM DELIKATNIE DOZROZUMIENIA ZE MOZE? BYSMY SIE WYPROWADZILI!:szok: I POPROSTU MNIE TYM ZBILA Z NOG TYM BARDZIEJ ZE PO POWROCIE ZZA GRANICY WYREMONTOWALISMY TO MIESZKANIE JAK WIEDZIELISMY ZE TU BEDZIEMY MIESZKAC WSZYSTKIE PIENIADZE POSZLY JAK WODA A TERAZ KIEDY NIE MA KASY TO ONA WYJECHALA Z CZYMS TAKIM.. JA SIE POPROSTU ZALAMALAM ALE POWIEDZIALAM PROSTO Z MOSTU ZE JAK MI ODDADZA 6000 ZA REMONT I MEBLE TO SIE WYPROWADZIMY A ZE ICH NA TO NIE STAC I NIE MAJA WIEC UCICHLI.... ALE JAK WY BYSCIE SIE POCZULY PO CZYMS TAKIM W DODATKU JA MAM DO PLATY STUDIA I NIE DAM RADY SIE WYPROWADZIC:baffled:

Witajcie dziewczyny
Ale zima się zrobiła troszke śniegu napadało ale juz zaczyna topnieć.Musze dzis w koncu isc sobie kupic buty bo inaczej będe siedzieć w domu ( te z poprzedniego roku mi przemakają a nie chce sie przeziębić)
Kamilko87 na twoim miejscu też bym sie załamała. Rodzice nie powinni sie wtrącać nawet jesli mieszkacie pod jednym dachem. A tak w ogóle to powinni się najpierw dobrze zastanowic czy chcą z Wami mieszkać a nie robic Wam teraz problemy tym bardziej jak juz się urządziliście wydając dużo kasy. Mam nadzieje ze wszystko się ułoży. Pozdrawiam

Witajcie:-)ja dopiero teraz bo musialam isc na poczte:wściekła/y:nie cierpie naszej poczty:no:a musialam isc bo wyslac pieniazki kobitce ze spodnie jeansowe ciazowe ktore kupilam na Allegro:tak:potem na szykowalam sobie wszystko na obiadek.Robie dzis zeberka pieczone:-p
Wigma ja tez nie mam butow na zime:no:a wlasnie za oknem zaczelo sypac:baffled:choc moje dziecko jest szczesliwe z tego powodu:-):-):-):-):-)ja tez lubie snieg,nie powiem.A sanek jeszcze nie mamy..
Kamilka a co na to twoj maz:confused::confused::confused::confused::confused:do brze powiedzxialas tesciom.Mam nadzieje ze chociaz masz poparcie w swoim mezu:tak:W koncu jestes tajk samo u swojego meza(czy nawet ojca dzieca)bo nie pamietam czy juz po slubie jestescie ale to nie istotne.Bedzie dobrze TRzymaj sie:tak::-)Acha i mam taka mala prosbe do ciebie zebys nie pisala CAPS LOCKIEM bo to oznacza krzyk w jezyku netowym:-pPozdrawiam:-)
Olak oj to czeka cie tego pakowania.....:dry:

Kamilko - faktycznie zachowali się niepoważnie, ale może im przejdzie, a macie szanse na wynajem mieszkanka? Kurcze żebyś chociaż szkołę skończyła zaocznie się uczysz?
Puchatko - czasami płacz pomaga, ja ostatnio często płaczę, szczególnie jak się z małżem sprzeczamy o jakieś pierdoły to sobię pochlipuję, ehhh i nic na to się nie poradzi. Kochana do domku wrócisz pod kołderkę coś dobrego na ząb i będzie dobrze

reklama
Minka - Rozmowa musiała być rewelacyje najważniejsze że już po a dalej na pewno się ułoży
Kamilko - ja poczty nienawidzę ze względu na mocherowe berety, nigdy nie przepuszczą czy z małym dzieckiem czy w ciąży, czasami tak mi podnoszą ciśnienie :no:A spodenki jakieś fajne kupiłaś? Też szukałam czegoś na allegro ale pewnie w przyszłym miesiącu mój budżet na ten miesiąc już bliski zera hi hi

Do góry