reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
hmm jak poszło ?! trudno jest to określić zobaczymy co bedzie dalej;-)
reakcja Konrada: co?
reakcja Wiktora: a kto urodzi? Robert na to ja ;-) a Wiktor że rodzić mogą tylko kobiety ;-):blink:

WITJCIE :-)U MNIE JAKOS LECI TEZ MNIE STRASZNIE GLOWA BOLALA:wściekła/y: PRZEZ CZTERY DNI MYSLALAM ZE UMRE Z BOLU ALE DZIS JUZ LEPIEJ :tak:NO I ARYAN BYL TROSZKE CHORY MIAL KATAREK I RAZ MI ZWYMIOTOWAL:-( ALE JUZ WSZYTKO WRACA DO NORMY;-)WIEC ZNOW MAM CZAS NA BB:-)

Witajcie majóweczki!!
Ja juz po urlopie i dzisiaj znowu w pracy ale za miesiąc na L4 i będzie spoko mam nadzieję trzeci dzień boli mnie głowa w taki dziwny sposób bo to nie jest staly ból tylko taki narastający i malejący :baffled: w weekend sobie polegiwałam posypiałam a dzisiaj niestety trzeba było wstać i od rana mnie mdli no maskara normalnie ale nic mam nadzieję że dzień szybko zleci i do domciu pod ciepluśki kocyk :tak::tak:

Życzę Wam spokojnego miłego dnia bez dolegliwości:tak::tak:

Witam w poniedziałek :-)

Iwonka, dzięki za link do rajstop ciążowych - fajna sprawa, pewnie skorzystam!!
A propos strony umożliwiającej poznanie płci dziecka...to mi się nie zgadza (z Maksiem), już pomijając fakt, że dni płodne wypadały mi zarówno wtedy jak i przy tej ciąży w zupełnie innych dniach miesiąca..... więc chyba muszę poczekać na usg ;-)

U nas powoli rozpoczyna się pakowanie przed przeprowadzką, którą mam chęć odwlekać jak najdłużej, chociaż nie będzie to oczywiście możliwe.... No cóż, pocieszające jest to, że mój M twierdzi, że jak najszybciej powinniśmy budować własny dom....

No nic, życzę wszystkim miłego dnia i pozdrawiam!

Witajcie po weekendzie
We Wrocławiu biało, miałam stracha bo pierwszy raz jechałam autem po śniegu, no i te letnie opony. Ale dawłam radę.
Ogólnie dzisiaj chodze jakaś nieprzytomna, najchętniej już wróciła bym z pracy i sie połozyła, a jest godzina 9:00.

Dzisiaj stanełam na wadze i wychodzi na to że poleciałam 1,5 kg w dół. Jakoś nie mam ostatnio apetytu, a jak juz , to nachodzi mnie wilczy głód, wtedy odkurzyła bym wszystko z lodówki.
Ale narazie sie nie matrwię, bo zazwyczaj sie później odrabia z nawiązką, także chyba mam jeszcze czas.
W zasadzie to zaczynam piękny II trymestr, teraz tylko czekam na pierwsze ruchy (ech jeszcze kilka tygodni) i poznanie płci dziecka.:-)

A ja tęsknię za śniegiem... bardzo lubię. Kupiłam Maksowi sanki, czekam aż z nich skorzystamy :tak:
W Pile jest taki dziwny klimat, zwykle jest tu cieplej niż w innych miejscach... czasem w Pile zero śniegu i wystarczy odjechac 30 czy 50 km i już zaspy przy drogach. No ale to już "końcówka" naszego pilskiego mieszkania, szkoda w sumie....
My zmieniliśmy opony w moim aucie w sobotę, a teraz zaczynamy myśleć o dużym rodzinnym aucie które kupilibyśmy na wiosnę, żeby wreszcie nie jeździć spakowani po dach i z walizkami pod nogami ;-)

reklama
Moim zdaniem z łóżeczkami turystycznymi to jest tak, że warto je osobiście zobaczyć w sklepie i sprawdzić, jak łatwo/trudno się je rozkłada itd. My mamy łóżeczko, które złożyć jest w stanie tylko mój M, a zatem zakup nietrafiony.

Do góry