reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Madamagda popieram,nie patrz na innych tylko odrazu odmow i koniec.To jest duza odpowiedzialnosc a przy swoim bedziesz miala co robic.
Dziubek ja mam Tomee Tipee jakos tak nie wiem jak sie teraz to pisze.
Mialam jechac kupic sobie kapcie i inne duperelki ale ze ten telefon mam popsuty wiec sie balam wypuszczac sama z dzieckiem.Musze czekac az malzonek szanowny ze mna pojedzie ale on wiecznie zmeczony po pracy.
Dziubek ja mam Tomee Tipee jakos tak nie wiem jak sie teraz to pisze.
Mialam jechac kupic sobie kapcie i inne duperelki ale ze ten telefon mam popsuty wiec sie balam wypuszczac sama z dzieckiem.Musze czekac az malzonek szanowny ze mna pojedzie ale on wiecznie zmeczony po pracy.
vanessa- o to ja mam inny ten kosztowal tam gdzie kupowalam tenm swoj 19zl ten co pokazujesz... u nas jest taka hurtownia ktora tez niedawno znalazlam i tam sa tak tanie rzeczy ze niedowiary bo jest tam czasem o 50% taniej niz w innych hurtowniach... a ten co ja kupilam zaraz wam znajde i pokaze
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ola czekamy na relacje,chyba bedzie najlepiej jak czesciowo podjedziesz autem a wrazie co skoczysz w tramwaj czy metro.A Maksio z toba jedzie?
Iwonka, własnie tak planuję, ze oczywiście jadę autem na Wołoską, a potem podjadę kawałek do metra i się przesiądę. Już jestem wystarczająco zdenerwowana, że nie zdążę Maksio zostanie dziś w żłobku do 18 (mąż go zawiózł o 11). Odbierze go tatuś lub - uwaga uwaga - dziadek.
A pani z urzędu pięknie powiedziałaś, ciekawe czy jej to coś dało do myślenia?
Madamagda, wykorzystują Cię - nieładnie, nieładnie....!! A co, potem Ci będą podrzucać np, zakatarzone dziecko, którego nie będziesz mogła spuścić z oka (piszesz o basenie, a zresztą maluchy mają mnóstwo różnych ciekawych pomysłów....), a Ty ze swoim maleństwem przy piersi.... Bez wyobraźni! Nie daj się kochana!
A pani z urzędu pięknie powiedziałaś, ciekawe czy jej to coś dało do myślenia?
Madamagda, wykorzystują Cię - nieładnie, nieładnie....!! A co, potem Ci będą podrzucać np, zakatarzone dziecko, którego nie będziesz mogła spuścić z oka (piszesz o basenie, a zresztą maluchy mają mnóstwo różnych ciekawych pomysłów....), a Ty ze swoim maleństwem przy piersi.... Bez wyobraźni! Nie daj się kochana!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dobra starczy tych relacji,musze sie wziasc za gotowanie kapustki mlodej
reklama