reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Madamagda popieram,nie patrz na innych tylko odrazu odmow i koniec.To jest duza odpowiedzialnosc a przy swoim bedziesz miala co robic.
Dziubek ja mam Tomee Tipee jakos tak nie wiem jak sie teraz to pisze.

Mialam jechac kupic sobie kapcie i inne duperelki ale ze ten telefon mam popsuty wiec sie balam wypuszczac sama z dzieckiem.Musze czekac az malzonek szanowny ze mna pojedzie ale on wiecznie zmeczony po pracy.

vanessa- o to ja mam inny ten kosztowal tam gdzie kupowalam tenm swoj 19zl ten co pokazujesz... u nas jest taka hurtownia ktora tez niedawno znalazlam i tam sa tak tanie rzeczy ze niedowiary bo jest tam czasem o 50% taniej niz w innych hurtowniach... a ten co ja kupilam zaraz wam znajde i pokaze

Ola czekamy na relacje,chyba bedzie najlepiej jak czesciowo podjedziesz autem a wrazie co skoczysz w tramwaj czy metro.A Maksio z toba jedzie?

Iwonka, własnie tak planuję, ze oczywiście jadę autem na Wołoską, a potem podjadę kawałek do metra i się przesiądę. Już jestem wystarczająco zdenerwowana, że nie zdążę :baffled: Maksio zostanie dziś w żłobku do 18 (mąż go zawiózł o 11). Odbierze go tatuś lub - uwaga uwaga - dziadek.

A pani z urzędu pięknie powiedziałaś, ciekawe czy jej to coś dało do myślenia?

Madamagda, wykorzystują Cię - nieładnie, nieładnie....!! A co, potem Ci będą podrzucać np, zakatarzone dziecko, którego nie będziesz mogła spuścić z oka (piszesz o basenie, a zresztą maluchy mają mnóstwo różnych ciekawych pomysłów....), a Ty ze swoim maleństwem przy piersi.... Bez wyobraźni! Nie daj się kochana!

a ja po krupniczku... i tez czekam na mloda kapustke:-):-):-) bo tesciowa gotuje...

zaraz zmykam bo moze pojade do znajomej pobawic jej dzidziusia bo nudy jak cholera..

reklama
Do góry