reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

oj, tego mi bylo trzeba. polezalam w wannie z ksiazeczka przy radyjku. bajka. zazwyczaj biore szybki prysznic, ale dzis sobie polezalam. potem oliwka na ewentualne rozstepy;-)

reklama
Witam Was,
u nas piękna pogoda:-) w końcu!!!! my już po śniadanku i chyba wybierzemy sie na jakiś spacerek, ale mam się nie forsować, no to będę ostrożna, bo mąż w Koninie i mówi że przyjechać to on raczej nie zdąży;-)

Iwonka, no straszna szkoda, że Ty bez telefonu, weź popatrz na allegro jakiś tani i już, szkoda kasy na nowy jak zaraz się umowa kończy;-)
Maju, no to pewnie ślicznie wyglądasz jak już po fryzjerze, ja idę w czwartek do swojej fryzjerki:-)
Aurelko, Zwolinko czekamy na wieści od Was:tak:

cos nie moge sie wybrac do tego sklepu. chyba najpierw zjem drugie sniadanko ;-) zrobilam wczoraj "gzika" (twarozek ze szczypiorkiem) mnaim, zaraz go wchlone!

A ja znow zostalam sama maz poszedl na seminarium tesc do pracy a tesciowa rozwiazuje krzyzowki... ale nudy i w dodatku leje jakby sie wscieklo...

W dodatku nie moge wlaczyc gg... nie wiem co jest?? cos szwankuje...

Wigma mnie tez zostalo 9dni...:tak::tak::tak:

9 dni, o matko, jak to brzmi, to wy juz jak na szpilkach :-) ja 25 maj wiec jeszcze na majowke pojade ;-) u nas troche slonce sie przbija, moze wygra z chmurkami.

Czy wam tez dziewczyny leje sie z piersi?? ja teraz nie zakladam czasem biustonosza bo bardzo mnie pnie a musze kupic juz wiekszy... to jak chodze w koszulce to poprostu jak sie piersi ocieraja to mam ogromne mokre plamy...:baffled::baffled::baffled: wiem ze to siara ale az tyle??

Magali- dla mnie to jakos odlegle jest hahaha maly sie nie spieszy i podejrzewam ze jeszcze go przenosze az sie zlituja mnie przyjac do szpitala dlatego nie panikuje...

tylko ze ja mam urodziny 6 maja i jesli do tego czasu nie urodze to wlasnie w tym dniu mam sie stawic do szpitala..:-:)-:)-( a ja tak nie chce...
Moje kochanie mogloby mamusi zrobic prezent urodzic sie wczesniej zeby na moje urodziny wyjsc ze szpitala...:-D:-D:-D:-D

reklama
Ale paskudna pogoda za oknem

Od czwartku walczę z przeziebieniem i zamiast mi przechodzic, to czuję się coraz gorzej. W dodatku w domu mam zimno, bo fachowcy majstrują coś przy grzejnikach i pozakrecali wodę (z centralnego też:wściekła/y:).
Do tego dzisiaj przyszło 5 chłopów i kręcą się w tą i z powrotem, a na dworze zrobiło się błotsko, więc wyobraździe sobie, jak wygladają teraz moje podłogi :baffled::baffled::baffled:

a buuuu!!!!!!!!!!

Do góry