Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Pisałam do Aureli na gg ale też się nie odzywa -może rodzi ???
Lece wstawić pranie...
Lece wstawić pranie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny,jestem zalamana i wkur ......na maksa!!!!!!!!!!!! Wlasnie sma sobie popsulam telefon!!!! Lezał na parapecie bo wlaczylam go do ladowania i otworzylam okno zeby zawolac meza i telefon i telefon wsunal sie pod te okno i najpierw pekla mi szybka od wyswietlacza a potem patrze jak sie ekran zalewa na czero i dupa nie ma nic.......i to teraz kiedy bedzie mi potrzebny w kazdej chwili.Nie mam drugiego bo po oddawalam.Akurat sie konczy umowa nam nie dlugo ale jeszcze miesica musze czekac na nowy telefon wiec bez sensu jest teraz kupowac.Zalamka.
Dziewczyny,jestem zalamana i wkur ......na maksa!!!!!!!!!!!! Wlasnie sma sobie popsulam telefon!!!! Lezał na parapecie bo wlaczylam go do ladowania i otworzylam okno zeby zawolac meza i telefon i telefon wsunal sie pod te okno i najpierw pekla mi szybka od wyswietlacza a potem patrze jak sie ekran zalewa na czero i dupa nie ma nic.......i to teraz kiedy bedzie mi potrzebny w kazdej chwili.Nie mam drugiego bo po oddawalam.Akurat sie konczy umowa nam nie dlugo ale jeszcze miesica musze czekac na nowy telefon wiec bez sensu jest teraz kupowac.Zalamka.