reklama
no a co my mamy robićAle napisalyscie duzo przez te kilka dni.Widze tez,ze na zamknietym az kilkadziesiat stron przybylo :-)
tylko to nam pozostało.......
a Ty ostanim razem to się n a ślub za 2 tyg. wybierałaś.........a tu taka niespodzianka:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mm no wreszcie sie odezwalas,tak czulam ze urodzilas !!! GRatuluje kochana!!! Zaraz uzupelniam liste dziaciaczkow majowych !!!! Czekamy na wszelkie info od ciebie.A w koncu gdzie rodzilas w Warszawie? Czy w Krakowie bo cos mi chyba swita ze byla opcja na Wawe...Gratuluje:-):-):-):-):-):-):-):-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mm i gratuluje coreczki!!! Przecierz to byla niespodzianka...mam nadziedzieje ze udana!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czesc Majóweczki:-)
I ja jestem po dwoch dniach nieobecności...Wiecie męzus przyjechał to musze sie nim nacieszyc jeszcze przed przyjsciem na swiat maleńkiej
Przede wszystkim MM81 GRATULACJE!!!!! Wklej zdjecie malutkiej jak mozesz:-)
GRATULUJE rowniez Tobie Melek :-)
No a u mnie zadnych skurczy ani bóli, tej Niuni naszej sie chyba nie spieszy na swiat:-)
Zmykam oglądac mój serial.....
Dobranoc Majóweczki:-)
I ja jestem po dwoch dniach nieobecności...Wiecie męzus przyjechał to musze sie nim nacieszyc jeszcze przed przyjsciem na swiat maleńkiej
Przede wszystkim MM81 GRATULACJE!!!!! Wklej zdjecie malutkiej jak mozesz:-)
GRATULUJE rowniez Tobie Melek :-)
No a u mnie zadnych skurczy ani bóli, tej Niuni naszej sie chyba nie spieszy na swiat:-)
Zmykam oglądac mój serial.....
Dobranoc Majóweczki:-)
mm81
Majowe mamy'08
Dzieki za gratulacje.
Rodzilam w Wawie na Starynkiewicza.Niestety porod byl dla mnie czyms koszmarnym i nawet w najgorszych wizjach nie sadzilam,ze bedzie az tak bolalo.A wydawalo mi sie,ze jestem w stanie duzo zniesc.Jednak sytuacja mnie przerosla.Mialam super polozna,ktora byla przy mnie caly czas i wzielam tez zzo.Nie wyobrazam sobie jakbym to zniosla bez zzo.
Rodzilam w Wawie na Starynkiewicza.Niestety porod byl dla mnie czyms koszmarnym i nawet w najgorszych wizjach nie sadzilam,ze bedzie az tak bolalo.A wydawalo mi sie,ze jestem w stanie duzo zniesc.Jednak sytuacja mnie przerosla.Mialam super polozna,ktora byla przy mnie caly czas i wzielam tez zzo.Nie wyobrazam sobie jakbym to zniosla bez zzo.
_madzia19_
przyszła mamusia
mm81 GRATULUJĘ aż Ci zazdroszczę:-)
reklama
hej dziewczynki
a ja tak sie nudzilam zjadlam dwa lody...
pozniej pojechalismy pochodzic po tesco ale dalam rade obejrzec tylko 1/3 tego slepu bo dla mnie on jest za duzy!! a spod tesco do McDonalda.. pyszne bylo jedzonko....
Mm- GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale z kazda taka wiadomoscia ja sie bardziej doluje... ale super corcia.... teraz to odpoczywaj i ciesz sie dzidzizusiem...
a ja tak sie nudzilam zjadlam dwa lody...
pozniej pojechalismy pochodzic po tesco ale dalam rade obejrzec tylko 1/3 tego slepu bo dla mnie on jest za duzy!! a spod tesco do McDonalda.. pyszne bylo jedzonko....
Mm- GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale z kazda taka wiadomoscia ja sie bardziej doluje... ale super corcia.... teraz to odpoczywaj i ciesz sie dzidzizusiem...