reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
I ja witam serdecznie:)U mnie nadal piękna pogoda. Dzisiaj pierwsze pranie małych ubranek:tak:Byłam też na zakupach i dokupiłam Julci dwie różowe czapeczki:-)
Kathy a próbowałaś na zgagę Rennie??Mi pomaga i to bardzo.

Meza nie ma,a juz powiem ci ze nie za bardzo mi sie chce oszczedzac ;)

Chyba żadnej z nas już się nie chce za bardzo ;-), mi powoli wychodzi dzisiejsze odkurzanie i spacerek po zakupki na obiadek, no i gotowanie zupy gulaszowej (a tak wogóle wyszła pyszna) :-)...już poczułam się lepiej no i wykorzystałam to a teraz znów boli mnie brzunio jak na @, chyba znów te cholerne skurcze się zaczynają, ale teraz nie są takie krótkie przerwy jak były. No-spę brałam po 16, więc żeby łyknąć nastepną muszę jeszcze poczekać...zastanawiam się co prawda, bo lekarz na izbie przyjęć powiedział, że jak po nospie będzie bolało to pewnie te prawdziwe skurcze i mam przyjechać, bo jak przechodzi to napewno przepowiadające...cóż znów czekamy :tak:

czesc.nie bylo mnie kilka dni bo..

w niedziele 13 kwietnia o godz 18.05 urodzilam coreczke Anne Karoline :-):-):-)

Ma 54 cm,wazyla 3118 g (dzis juz 3180g) dostala 8pkt w pierwszej i 9 pkt w 3 ciej minucie

Ania miala zoltaczke wiec do domu wrocilysmy dopiero dzis.

Ma 54 cm,wazyla 3118 g (dzis juz 3180g) dostala 8pkt w pierwszej i 9 pkt w 3 ciej minucie

Wow, GRATULACJE!!! :-):-):-) No to już ewidentnie zaczynamy się "rozdwajać", wstaw szybciutko zdjęcia córci...Mam nadzieję, że czujecie się dobrze, ale podejrzewam, że tak skoro już w domciu jesteście :-):-):-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
JEZU, NA DOBRE SIĘ ZACZYNA!!!!!!!!!
JAK będziesz miała chwilkę napisz co i jak............

Dzis padam ze zmeczenia bo w nocy prawie nie spalysmy,pozniej czekalysmy kilka godz na decyzje o wyjsciu ze szpitala a pozniej az 4 godz na wypis.Ale ogolnie juz jest ok.

reklama
mm81, ale się cieszę :-), ja ciekawa jestem kiedy będę miała soqją Niunię przy sobie...już nie mogę się doczekać...A Wy wypoczywajcie ile się da i dużo, dużo zdrówka dla Was :-)

Do góry