reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Nie juz nie bede i tak dalej kosic,poczekam jak ktos to skonczy moze............:)Troche ciezko mimo wszystko.
No to dobrze.
Ja nie zabieram się też za nic cięższego bo i tak wszystko mi leci z rąk, czuję sie jak sierota i czego się nie dotknę to zepsuję hehe, wczesniej oczywiście tak nie miałam.:rofl2:

Olu - dobrze, ze odrazu jutro masz dodatkowe badania. Bedziemy trzymac kciuki, ale mysle, ze nie ma sie co denerwowac, bo bedzie dobrze. Co do jazdy autem po wawie w godzinach szczytu, to moze lepiej odpusc... Ja juz nie jezdze, jak wiem, ze bede stac w korkach, bo nie chce nerwow tracic i porodu sobie wywolac.;-)

Iwonka - w sumie juz sie nie musisz oszczedzac, ale to lepiej zamiast tej kosiarki to Meza dopadnij.;-)

Co do szpitala Bielanskiego, to jutro widze sie z ta znajoma, ktora rodzila tam 3 tyg.temu, to poznam dokladnie jej opinie... No i zobacze jej synka w koncu, juz sie ciesze. Kupilam malemu zabawke i pieluchy, bo pieluchy to sie zawsze przydasza.:-D

Kończę własnie gotowanie ziemniaczków, mam dzisiaj straszny apetyt. Na obiad dzisiaj skrzydełka dla mnie, udka dla męża, ziemniaczki z koperkiem i suróweczka z marchwii i selera mniam mniam.:-)

Kurcze powiedzcie dziewczyny czy was też dobijają pytania typu kiedy rodzisz?:dry: Gdzie nie pójdę tam pytają a ja mam już serdecznie dosyć.

Jeszcze jedno pytanko nie związane z tematem, czy któraś ma w domu storczyka???? Mama zrobiła "prezent" dla mojego męża tego własnie kwiatka, czyli mi zrobiła przysługę, bo podobno trzeba się nim inaczej opiekować. Jak go podlewać, jakie podłoże ma mieć, bo podobno jakiś żwirek. Jak coś to proszę o prywatną wiadomość, żeby nie śmiecić.

Kurcze powiedzcie dziewczyny czy was też dobijają pytania typu kiedy rodzisz?:dry: Gdzie nie pójdę tam pytają a ja mam już serdecznie dosyć.

Znam to uczucie po sto razy pytaja a ty sam nie wiesz przeciez kiedy....:no::wściekła/y::-DWróciłam do domku zlana potem bo jak słońce wyjdzie to przygrzewa jak zajdzie wieje zimny wiatr i jak tu sie nie przeziębic?
Ciuszki mi prawie wyschły i czekam aż mi sie suszarka zwolni to kolorowe powiesze bo czekaja:-D:tak:
Czekam na mojego Artura bo trzeba jakies zakupki do jedzenia zrobic a najgorsze,że sam nie wiem kiedy bedzie -jak zwykle:no::angry::angry:
Zachciało mi się jakiś owoców może sałatkę owocową zrobie?
Mniam mniam....
Oli szaleje i mnie czasem wkurza więc mi cisnienie niepotrzebnie skacze ale cóż taki ze mnie nerwowy typ.....:zawstydzona/y::sorry2::zawstydzona/y:

Nowy watek juz jest,na razie taki jak jest,w miare czasu pewnie go zodobie :) Prosze nie wpisywac zadnych komentarzy bo bede musiala je i tak usunac.....a to dlatego ze potem nie zmieszcza sie w pierwszym poscie a nawet w dwoch postach wszystkie nasze dzieiaczki.Bo Jset limit znakow na jednego posta a wszelkie ozdoby zabieraja duzo znakow.

hej a ja wynudzona normalnie rozwala mnie juz w domu... chyba pojde zaraz po reklamowke lodow...

widze ze u was temat szpitali... u mnie tez nie jest za rozowo ze szpitalami..

reklama
Do góry