Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Olu, ja też raczej Starynkiewicza jednak, po pierwsze ze względu na to, że najbliżej ode mnie, po drugie, wczoraj właśnie tam na izbie przyjęć byłam, po trzecie lepsze zaplecze jak piszesz i dla dziecka i dla matki, w końcu jeden z niewielu szpitali w Wawie, który ma najlepszy sprzęt zasponsorowany przez WOŚP...wrażenia wczorajsze z izby przyjęć bardzo pozytywne
A co do Ciebie to napewno lepiej, bo po drugiej stronie masz szpital, w którym napewno dobrze się zajmą (chociaż mam nadzieję, że nie będzie to konieczne). Moja Babcia na Lindleya leczy się na serducho, uwierz, że jedni z lepszych lekarzy tam pracują, Babcia miała 5 zawałów, które przeżyła > Ale z Tobą napewno będzie dobrze :-)
Więc być może jednak spotkamy się na porodówce
A co do Ciebie to napewno lepiej, bo po drugiej stronie masz szpital, w którym napewno dobrze się zajmą (chociaż mam nadzieję, że nie będzie to konieczne). Moja Babcia na Lindleya leczy się na serducho, uwierz, że jedni z lepszych lekarzy tam pracują, Babcia miała 5 zawałów, które przeżyła > Ale z Tobą napewno będzie dobrze :-)
Więc być może jednak spotkamy się na porodówce