reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Właśnie mój A podnióśł 4 szanowne litery i poszedł się kąpać - nawet mu wody nalałam:-DTo juz jakis postęp!!:szok:
A ja znalałam u siebie rozstępa na biodrze!!!Ale dopiero pierwszego -wsmarowałam pół tubki może zejdzie do rana:-D:baffled::angry:Cóź..............takie ciąży uroki - :zawstydzona/y::-:)szok:

To ja się kovhani żegnam i dajcie znać jak Dotkass się odezwie -może spać się położyła tylko i wyłączyła kompa?A pozatym cos wspominała ,że jak coś to jedzie do szpitala a wiadomo jak sie tam znajdziesz to nie myślisz o niczym innym także się nie dziwie :no::no::no:że się nie odzywa ,poczekajmy do rana.......

DOBRANOC MAJÓWECZKI!!!!

reklama
Bylam sie umyc i jeszcze tu zajrzalam:sorry2:i tak to jest Szwarou twoja zona ma racje ,bo net wciaga a szczegolnie mnie nasze forum:sorry2::zawstydzona/y::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Maty fajne te tej firmy,ta na zdjeciach fajniejsza a ile kosztuje z ta zyrafka i karuzelka?

Szwarou ja dokładnie ta samą matę na allegro ogladałam i bardzo mi w oko wpadła bodajrze z fisher price jak pamiętam i wiem ,że maty od 0 mc sa ja tez mam zamiar kupić i tą karuzelke co Iwonka mówiła ja akurat ogladałam taka w rybki -która świeci na sufit:tak:
No niezła ma twoja Beatka wyobraźnię.....

Ide bo mi biedak w wannie zasną -jeszcze się utopi...................:angry:

Bo Fisher price jak dla mnie robi najlkepsze zabwaki edukacyjne ktore sie jak na razie zadna nam nie zepsula a mamy ich troche i dziecko naprawde z nich sie duzo uczy.Jesli chodzi o karuzele takie to proponuje kupic jak sie nie ma akumulatorki i ladowarke do tych baterie bo w nich szybko baterie siadaja zwykle :)

Dziekuje!! Pytalam tak z ciekawosci , bo zastanawialam sie gdzie jest taniej tu w anglii czy w polsce ale widze ze cena prawie ta sama

swietna jest ta mata rainforrest :) a tamta z Tiny Love ma jakby wiecej funkcji - dziecko jak cos nacisnie to jest dzwiek - moze kopac nozkami tez jest dzwiek

na pewno przed zakupem porownam obie bo mam taka mozliwosc w hurtowni i pewnie zamowie na allegro (bo jednak taniej)

Łania mialas isc lezec,ja zreszta tez ;)
Ja z pierwszym dzieckiem nie mialam takiej fajnej maty,ale mysle ze jest to rzecz pozyteczna,przyciaga dziecka uwage i dziecko na niej cwiczy....moja Vanesska np nie lubila bardzo lezec na brzuchu,wszelkie proby konczyly sie placzem,a powinno dziecko sie klasc tak czasami zeby cwiczylo miesnie karku i unosilo glowke do gory z tej pozycji.Mysle ze taka zabawka w tym pomaga.

reklama
Do góry