reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Szwarou - my dostalismy karuzelke firmy V-TECH od rodzinki z niemiec, podobna firma do fishera, ale nie jest tak popularna w Polsce. Karuzelka super. Mate zakupimy pozniej, bo wydaje mi sie, ze teraz to jeszcze za wczesnie...

I pytanie - od kiedy dzidzia bedzie korzystac z maty edukacyjnej??

Iwonka - no to faktycznie nie za ciekawie u Zwolinki... No ale wiedza chyba co robia, jak czekaja do poniedzialku... Napisz, ze Majoweczki trzymaja kciuki za szczesliwe rozwiazanie!
A z tym brakiem miejsc to juz sie boje... W poniedzialek dzwonie do poloznej i sie z nia umawiam, zobaczymy co mi powie...

Ciekawe co u Dotkasss...

Ja z Mezem u Rodzicow siedzimy... lubie tu przyjezdzac, ale czasem czuje sie jakbym spalila paczke fajek... Bo jest jeszcze siostra z partnerem i pala jak smoki... moja Mama w sumie tez... no ale co mam zrobic.. jedyne wyjscie to nie przyjezdzac i siedziec w domu.:-(

reklama
Iwonko ja kupiłam przewijak na łóżeczko w Netto za 39 zł. Dzieki Polce bo to Ona mi podpowiedziala:tak:

Ja tez kupiłam w netto i fajny nawet akurat różowy:tak:trafiło się akurat taniej to czemu nie brać -a 70 zł to dużo:no::-(

No wlasnie,tym bardziej ze nie ma miejsc a trzymaja dziewczyne w bolach.

Współczuje serdecznie dziewczynie bo się wymęczy a wreszcie w ostateczności jeszce ją potną jak nie bedzie postepu -i wtedy jeszcze gorzej się zamęczy:-:)no:
Zwolinko współczuje serdecznie!!!!

Co do miejsc u mnie się nie martwie u nas ststystycznie na dobę rodzi się 2 dzieci:tak:A i byłam w szpitalu i pytałam położną także nie ma z tym u nas problemu ,mam potwierdzenie z pierwszej ręki uff-a wam współczuje dziewczyny z Warszawy!
Takie miasto a w szpitalach brak miejsc!!!:angry::angry::angry:Tyle ,że wam powiem ,że teraz rodzi wyż a ja jestem z wyżu np. ale ja już drugie hehe:laugh2:

Wróciłam niedawno od mamci -wzięłam pieluszek tetrowych po małym to wygotuje i ciuszki te mniejsze (juz nie mam gdzie trzymać !) a kiedy ja je wszystkie założę???

To w takim razie wygląda na to że tragedia w tych szpitalach:baffled: a biedna się męczyć musi

A ja dzisiaj spędziłam bardzo miło dzień praktycznie cały z moim A a u nas często się to nie zdarza zwłaszcza że jeszcze nie mieszkamy razem ale myślę że na początku maja się wprowadzi do mnie:-) a dzisiaj mnie nawet zabrał na kolację aż w szoku byłam ale bardzo miło było:happy: ciekawe jak jutro bedzie

Pytalam Zwolinke jak bylo przy poierwszym porodzie z Wiktorkiem to napisala ze urodzila go 3 dni przed terminem ale w podobnje sytuacji,a lekarze jej powiedzieli teraz ze taki jej urok.......

To na to wychodzi ze moj urok to jest przenoszenie ciazy a na koniec wywolanie,o nie ja tak nie chce.Wlasnie mnie zlapal dosc mocny skurczybyk w szyjke.To chyba z wrazenia ;)

Madzia to fajnie ze tak milo dzien spedziliscie.Oby bylo takich wiecej :)

Łania to sie na wdychasz biedna,a jak bedziecie przyjezdzac z dzieckiem to chyba juz nie beda palic w domu?

Kathy no patrzylam teraz na aalegro to sa po 35 przewijaki ale doliczyk koszty ...

Wiesz Iwonko niektórych taki urok....Ja wiem ,że pewnie przy tym porodzie tez bede miała bóle z krzyża bo juz teraz mnie pobolewa a to gorsze od samych skrczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja spadam się kąpać i mojego A wygonić z kanapy -jak zwykle zasną:angry::angry::-D:szok:I jak ja go teraz z niej wygonie????Zajmie mi to wieki!!!A nie wspomne o kąpieli a nie mył się po pracy także go na siłę zaciągnę!!!Dla mnie w łóżku ma być czysty i niech się wali ,pali:tak::-):-pZamiast korzystać z sytuacji -bo sami jesteśmy (mały u teściowej) to mój Artur śpi!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:I co ja sama mam sie zadowalać:confused::confused::confused::eek::eek:

Wiecie chyba pszyszła mama urodziła bo cos się nie pokazuje -a może leży w szpitalu???Przecież ona tez miała bóle.........:dry::szok:

reklama
Mam wiadomosc od Zwolinki...cyt
"Witam,z tej strony Zwolinka.W czwartek nie bylo miejsc w calej Wawie i wrocilam do domu.Rano przyjeli mnie na porodowke w Bielanskim ale nie widzieli postepu porodu i leze na patologii.W poniedzialek jezeli wczesniej nie urodze to moj lekarz powiedzial ze przebija mi pecherz.Pozdrawiam Was"
Iwonko pozdrów Zwolinkę. Horror co się dzieje w szpitalach, szczere współczucia. :szok::szok::szok: Tego się obawiałam/obawiam.

Miłej nocy.

Do góry