reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Kangurka,Marlene ja tez tylko mam te pieluchy tetrowe tylko do uzytku zewnetrzengo:tak:;-),szczegolnie do wycierania buzki czy podkladania na rozek czy wszedzie tam gdzie bede klasc dziecko i jak idzie sie do lekarza to tez potrzebna..Dzieci czesto ulewaja,wiec Marlene 20sztuk to wcale nie jest za duzo :no:a w sam raz :tak::-):-):-):-)

Ja wlasnie zjadlam nalesniki.sztuk 4 smazone na duzej patelni ,z dzemem jaogodowym.Pychotka:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Dotkass, to moja pierwsza niunia a tutaj w obcym kraju jednak wszystko jest inaczej, ale bede twarda i nie poddam sie , wszyscy sobie radza wiec dlaczego ze mna ma byc inaczej?
iwonka2006 staralam sie nie zwracac uwagi na to co pisza dzisiaj wszyscy o nalesnikach, ale jak jeszcze ty teraz o tym wspominasz (znow mi przypomniałas)to chyba zaraz pojde zrobic bo mam taaaka straszna ochote:-D:-D

Marlene dasz rade,jak cos to zawsze mozna jedna drugiej sie poradzic na majowkach i nie tylko.Ja tez bylam w sumie sama cale dnie od poczatku jak urodzilam Vanesske i nie mialam netu wtedy tylko madre ksiazki musialy mi wystarczyc.A prasowac ,to prasowalam na siedzaco :)

Dotkass, to moja pierwsza niunia a tutaj w obcym kraju jednak wszystko jest inaczej, ale bede twarda i nie poddam sie , wszyscy sobie radza wiec dlaczego ze mna ma byc inaczej?
iwonka2006 staralam sie nie zwracac uwagi na to co pisza dzisiaj wszyscy o nalesnikach, ale jak jeszcze ty teraz o tym wspominasz (znow mi przypomniałas)to chyba zaraz pojde zrobic bo mam taaaka straszna ochote:-D:-D

Ja też pierwszy raz Mamą zostanę, dlatego nie dziwię się, że martwisz się ze nie dasz sobie rady, ja będę miała pomoc, ale wierzę, że Ty też dasz sobie świetnie radę :-)

Marlene - nie ma co sie martwic, napewno dasz sobie rade.:-) Zreszta kazda z nas ma jakies obawy... i zgadzam sie z Dotkass, ze czasem latwiej poradzic sobie, jak jestes sama...

Dotkass - przestan w koncu o tym jedzeniu mowic, bo i mnie na tosty naszlo!:-D A Maz placze, ze nalesniki byly i miesa brak.:-D

Iwonka - a co myslisz o flanelowych pieluchach?? Ja mam chyba z 10 tetrowych i z 5 flanelowych... doszlam do wniosku, ze jak zobacze, ze to za malo, to jeszcze dokupie.:tak:

Łania ja tam myślę, że 5 flanelowych Ci w zupełności wystarczy, dokupiłabym tylko tetrowych, wiem po mojej siostrze jaki miała przemiał przy Matim, ale racja niech wypowiedzą się doświadczone Mamy :-):tak:

reklama
Wiecie ze moje malenstwo dalej ma glowke do gory, jest jeszcze wogule szansa ze sie obroci?? Bo roznie czytalam.W srode ide do lekarza zobaczymy co ciekawego sie dowiem

Do góry