reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

oj dziewczynki ale wy od rana rozpalone i przepełnione miłością
221milosc2.gif
....... to dobrze:tak:
wy jak zwykle o słodkościach i jedzeniu wiec właśnie mam pytanie jak zrobić ryż z jabuszkiem ale zapiekany , wiem że już o tym pisałyście ale mam skleroze:tak:;-)

reklama
Laseczki, spadam na zdjęcie holtera oraz po Maksika do żłobka.
Czytałam o wypadku i śmierci synka Zielono_mi, strasznie się spłakałam. Trzeba uważać na różnych debili na drogach....

witajcie majóweczki
Ja ostatnio ledwo zyję więc dzisiaj póki co przeczytałam wszystkie zaległości i narazie pomacham do Was a może potem jak siłek starczy to cosik jeszcze napisze trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie:tak::tak:

co do pieszczot ja tez mu tam dotykam i wogle ale co do laseczki to nie da rady zemna cieszko to wywalczyc :zawstydzona/y::-)

A z różnych stronek np z tej:
GIFY animowane, gify do GG, gadu-gadu, opisy gg, skiny gg, skiny, opisy, sk�ry gg, emotki, emoty gg, wtyczki gg, gadu gadu, dzwieki gg, power gg, emoty tlen

A teściowej ostatnio poleciłam żeby skosiła włosy łonowe chociażby w paseczek, bo jak widziałam u niej ten busz, to aż się przeraziłam:szok: to takie niehigieniczne i może facetowi między zęby włazic hehe, posłuchała chyba.:tak::laugh2:

No juz naprawdę smigam, a naleśniki będą tylko dla mnie bo mąż nie lubi.

A ja tu właśnie grzanke jem jak to czytam bleeeeeeeeee..........Włosy.....fuj:oo::oo::no2:
Ja też zikam po malego i wogóle pewnie siade wieczorkiem bo musze pare spraw załatwić:tak:

No ladnie,nie dosc ze tyle postow do nadrobienia,to jeszcze wszystkie i jednej tematyce.Rozkoszne majoweczki same sa u nas:-D:-D:-D:-D:-D
Ja tez mam sny erotyczne i oprzyznam ze kilka razy nie byly zwiazane z moim mezem :szok::-p:zawstydzona/y:nie wiem kto to byl ale napewno w tych snach to nie moj malzonek:sorry2:choc i z nim w roli glownej sny erotyczne tez mama.No i przez to czytanie i ja sie napalailam ,chyba dzis wieczorkiem ku uciesze mojego meza oddam mu sie zraz,bo wiecej to nie...:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja wlasnie wysprzatalam cala lazienke na blysk,wymylam wszystkie kafelki.Wszystko sie blyszczy jak nowe.Musze jeszcze po odkurzac.Jutro mama zamiar po sprztac w szafkach kuchennych.A dzis jeszcze wkoncu moze po prasowac:tak:

Ja własnie zajadam się puszystymi naleśnikami z jabłuszkiem i dżemem, polane gęstą śmietaną, posypane cukrem i cynamonem.
A dla męża usmażyłam devolaye. Nawet szybko się uwinełam.

Nati
no gdzieś było o tym ryżu z jabłuszkami, jak miałam biegunkę to pisałam o ryżu z jabłkami ale nie pieczone.

Przyszla mamo, tu nie chodzi tylko o twoje bledy.Denerwujace jest to ze raczej nie czytasz naszych postow tylko ciagle piszesz o sobie,lub nam zadajesz pytania na ktore odpowiedzi sa na konkretnych watkach.I wczoraj spacjalnie podalam wszystkim nowym mamo link gdzie sa inne majowe watki a nie tylko ten i tam bys sie dowiedziala ,jaki kto kupil lub kupi przewijak,czy lozeczko bo jest od tego odpowiedni watek,tak samo jak pytalas ile kto przytyl,tez jest osobny watek na temat wagi naszej w ciazy.A wogole tio watkow przeroznych jest ponad 20 i w kazdym jest cos ciekawego dzieki czemu sie o sobie wiecej dowaiadujemy i nie pytaj o watek zamkniety skoro ty tylko na jednym sie udzielasz i do tego nie czytasz go.Pisze to juz drugi raz,ciekawa jestem czy to choc teraz przeczytasz.Bylo by mi milo i innym dziewczyna tez.Bo z tego co widze to umiesz tylko sie obrazac ze ktos nie odpowiada na twoje posty.

reklama
Do góry