iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No i musze kupic cos a komary do kontaktu bo wczoraj juz dwa zabilam w domu.....................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla przerażonych porodem, polecam, łzy mi same pociekły i już się nie mogę doczekać...........
Birth As We Know It - Available Now On DVD
Możecie dzisiaj pisać do woli o słodyczach, bo kupiłam sobie rano ciasteczka w czekoladzie - "przezorny zawsze ubezpieczony"
Nie będę się już "męczyć" tak jak wczoraj
Ja dzis ide kolo 18 do gina na wizyte kontrolna.Vanesska sie obudzila wiec lece zrobic jej sniadanko.A tylko otworzyla oczy i gada jak najeta moja gadula mala Dzis cala noc spala ladnie w swoim pokoju i w swoim lozeczku.Wczoraj powiesilam moskiteirke nad lozeczkiem dla malenstwa zobaczyc jak to wszystko wyglada,i wsadzilam tam takiego kwiatka z Tesco to moja corcia oczywiscaie kwiatka kazala zabrac,a wogole to powiedziala ze to jest jej lozeczko a nie dzidzi....dobrze ze z tego tapczanika Vanesski co kupilam mozna zrobic zpowrotem lozeczko ze szczebelkami bo czuje ze w ramach zadrosci bede musiala tak zrobic.....no i musze jechac po druga moskiteire do Ikea ,,,ach.
Witam,
Ja dzisiaj już po dawce słodkości. Ostatnio nie mogę się bez nich obejść. Oj... będzie na wadze widać, będzie
Wiesz Iwonka, Twoja córcia jest słodka. Uwielbiam na nią patrzeć. Wygląda na takiego małego ślicznego urwiska:-)