reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Czesc Dziewczynki!! Czytam was caly czas, ale zawsze jak przychodze na BB to juz wszystkie spicie :) I wtedy jakos nie chce mi sie samej tutaj wypisywac :zawstydzona/y: Dzisiaj dowiedzialam sie ze moja kolezanka jest w 5 miesiacu ciazy i wyobrazcie sobie ze byla dopiero na 1 usg, okazalo sie ze ma za malo wod plodowych i nie wiadomo co bedzie dalej,nawet jej dziecka nie pokazali na monitorze nic ,odeslali do domu mowiac ze szpital sie nie specjalizuje w takich przypadkach i musi czekac co bedzie dalej....zalamka tak bardzo mi jej zal , nie wiem jak pocieszyc i co doradzic:-:)-(

dzien dobry

Witam się pierwsza, żeby nie było, że spię do południa :-D
A tak poważnie to wstałam już o 6.30 bo moja ekipa remontowa wstawia mi od 7 okna dachowe, więc mam hałas niemiłosierny nad głową.
Ledwo wczoraj posprzątałam a tu mi dzisiaj aż w 5 "chłopa" wpadli, więc będę mieć syf jak cholera... i o lezeniu moge znowu zapomnieć.
Mały się w końcu zbuntuje, że o niego nie dbam i się urodzi za wczesnie :no:

No juz postow na stukane slodkie majoweczki :)
Maja super ,ogladalam,moj malzonek sie przerazil,nie wiem czumu;)
Pola bezposrednio nie wkleisz,tylko przez jakas stronke np YouTube - Broadcast Yourself. ale tez tylko krotki filmik

dziękuję Iwonka, będę próbowała

Możecie dzisiaj pisać do woli o słodyczach, bo kupiłam sobie rano ciasteczka w czekoladzie - "przezorny zawsze ubezpieczony":-D :-D:-D

Nie będę się już "męczyć" tak jak wczoraj

I ja sie melduje :) Pogoda pod psem ale nawet sie ciesze bo sie wezme w koncu za robote.Lazienka sie prosi do sprzatania i nie tylko.Streta malych ciuszkow i pieluch czeka na prasowanko.
Marlene a inny szpital?
Pola ja to zawsze jak nie mam noc slodkiego to sobie walne omleta z dzemem czy nawet z cukrem i juz mi lepiej :)

A wiecie ze MM nie odezwala sie do tej pory.Pisala w ostatnich postach cos o czopie.Moze juz urodzila......

IPola ja to zawsze jak nie mam noc slodkiego to sobie walne omleta z dzemem czy nawet z cukrem i juz mi lepiej :)

Mój sposób to kawa rozpuszczalna z dużą ilością mleka i cukrem. Zazwyczaj piję tylko czarną, parzoną i bez cukru.

Ale wczoraj z tymi Michałkami, ciastkami z kremem, czekoladą itp. to już przesadziłyście... nawet nie wiecie, jak mnie wczoraj tym torturowałyście Majowe Koleżanki.
Ledwo przeżyłam :-D:-D:-D

reklama
Ja dzis ide kolo 18 do gina na wizyte kontrolna.Vanesska sie obudzila wiec lece zrobic jej sniadanko.A tylko otworzyla oczy i gada jak najeta moja gadula mala:) Dzis cala noc spala ladnie w swoim pokoju i w swoim lozeczku.Wczoraj powiesilam moskiteirke nad lozeczkiem dla malenstwa zobaczyc jak to wszystko wyglada,i wsadzilam tam takiego kwiatka z Tesco to moja corcia oczywiscaie kwiatka kazala zabrac,a wogole to powiedziala ze to jest jej lozeczko a nie dzidzi....dobrze ze z tego tapczanika Vanesski co kupilam mozna zrobic zpowrotem lozeczko ze szczebelkami bo czuje ze w ramach zadrosci bede musiala tak zrobic.....no i musze jechac po druga moskiteire do Ikea ,,,ach.

Załączniki

• P4130021.JPG
    P4130021.JPG
    23,7 KB · Wyświetleń: 46
Do góry