reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Juz ucieklam bo jakos zaczelo wiac i zimno sie zrobilo jak i slonce zaszlo.

Jak gola to tylko kawalek,to jest raczej pod galanie w miejscu gdzie ewentulanie bedzie wykonane naciecie krocza a nie cala psite,.

reklama
Moj suwaczek tez stoi.tzn z wiekiem Vanesski bo przeciez 12 kwietnia skonczyla 2,5 roku.

Zajadam sie wlasnie winogronami zielonymi ale moj malzonek to nic nie mysli.Poszedl mi kupic winogrona i zamiast zadzownic ze krzycza sobie za nie 16zl za kilo to bym wcale nie kazala mu kupic bo w markecie sa po 6 zl wiec roznica jest a bym mogla zjesc jablko.

Witajcie ja dzisiaj byłam na badaniach . A teraz czekam na Ł , zrobiłam mu dzisiaj pyszny obiadek :-)(pstrąga). Po obiadpu idziemy do mojej babci która mieszka klatke dalej bo dzisiaj mam imieninki . A wieczorem mężuś zaprosił mnie na pizze :-). Od paru dni juz za mna chodzi wiec postanowił mnie wziąść .

a u mnie ulewa jak nie wiem przyszła jedna chmurka ciemno się zrobiło i zaczeło lać i tak od 30min a teraz do tego jeszcze grzmi i się błyska i nie zanosi się że przejdzie:baffled: więc chyba pozostaje mi siedzieć w domku. Mój A zaraz pewnie z pracy wróci to sobie poleniu****emy dzisiaj:-p

hej ja juz po wizycie u lekarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cale szczescie dzidzius nie jest az taki duzy wazy 3750g ale mozliwe ze wazy mniej albo troche wiecej bo usg jest wiadomo nie dokladne... we wtorek nastepny mam zrobic KTG i w czwartek znow do lekarza jesli wogole dotrwam bo maly podobno prze bardzo glowka...:-p:-p:-p moze byc tak ze w czwartek juz sie z nim nie spotkam... ale gdyby sie jeszcze nie zaczelo to juz da mi skierowanie do szpitala i sprobojemy rodzic naturalnie...:tak::tak: narazie czekamy... ale wszystko jest zamkniete czop jeszcze nie wypadl...:no::no::no:

Sylwia to zmykaj do lozka i odpoczywaj !

Będziemy sobie razem leżakowac, bo też mam nakaz leżenia plackiem :-(, a w domu mam huk roboty, bo remont trwa :baffled:

Właśnie kurier wniósł mi łóżeczko i zamówiłam sobie wózio (jutro powinien być)
I wogóle się naładowałam tymi zakupkami -polecam ,kobiecie tak mało potrzeba do szceścia:-):-D:-D:-D:-D

Jutro też zamówię łóżeczko, bo skoro w każdej chwili mogę się "rozpakować" to gdzie będzie Bąbel spać??
I zrobię koniecznie jutro pranie ciuszków, bo faktycznie nie ma na co czekać... nie mam tylko kapci do szpitala :baffled:

za pomalowane paznokcie dostajesz opie...psz,...

A ja się dzisiaj tak nagimnastykowałam, żeby je pomalować :-D

Jestem już po wizycie, co i jak opisałam na odpowiednim wątku.
Nie napisałam tam tylko, że chłopak potwierdzony na 200% :tak::tak::tak: nawet mam zdjecie jajeczek i małego fiutka :-D:-D:-D

narazie czekamy... ale wszystko jest zamkniete czop jeszcze nie wypadl...:no::no::no:

Dzisiaj mi lekarz powiedział, żeby nie uzalezniać przyjazdu do szpitala od wypadnięcia czopa, bo nie u każdej kobiety jest to takie konkretne "wypadnięcie".
Powiedział, że nieraz zdarza się, że kobiety interpretują to jako zwykłe upławy, bo nie zawsze czop musi być podbarwiony krwią i nie zawsze jest taki gęsty i galaretowaty

Kamilko,przyjdzie czas i na Adasia.Mi z Vanesska tez mowil lekaz na dwa tyg przed terimnem:O pani to juz na kolejna wizyte nie przyjdzie bo lada dzien zacznie rodzic,ale niestety 4 dni po terminie mi wywolali bo Vanesska wcale na swiat sie nie prosila tak jej bylo dobrze u mamuski :)
Pola ja nie mam tez kapci,ani szlafroka ani jednorazowych gaci......ach i wogole nie spakowana torba.

reklama
ja wiem ale on wziernikiem sprawdzal wszystko zamkniete i powiedzial ze czop nie wypadl... uplawy mam bo mam duuuuzzza nadzerke.. ale coz bedziemy czekac bo nic sie nie da zrobic calke szczescie maly nie jest az tak duzy..:laugh2::laugh2::laugh2: ale za to ja mam gigantyczna wage!! Zalamalam sie

Do góry