reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
madamagda no to sie wydaje moze wymysl albo glupota ale o naprawde roznie bywa teraz koncowka ciazy nie mowie rodzic a niech zacznie na cos w nocy bolec pfupfu ja bym nie chciala karetki :angry:

sylwia no to odpoczywaj widze ze juz majoweczki coraz bardziej "zbiera"

Iwonka Ola dobrze ze u mnie w szpitalu sa jednosobowe i dwu ale o szpitalu chyba pisalam juz wam ze znieczulenie tez jest za darmo

No dziołchy nie wiem jk wy ale ja mimo tej przekletej pogody jestem happy!!!
Właśnie kurier wniósł mi łóżeczko i zamówiłam sobie wózio (jutro powinien być)
I wogóle się naładowałam tymi zakupkami -polecam ,kobiecie tak mało potrzeba do szceścia:-):-D:-D:-D:-DPo małego nie ide -mama odbiera a ja na 16:30 do szkoły rodzenia!!!Także znów pokaże się wieczorkiem gdzie pewnie moje "chłopy"złóżą to cudne łóżeczko!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):tak:

ja czytalam czytalam i.. zasnelam ;-)

SLWIA nie strasz nas, w trakcie czytania zastanawialam sie jak mozesz do nas pisac, bo bylam pewnq ze skonczy sie to porodem. Bogu dzieki wrocilas do domku. lez spokojnie.
ja dzis mam az 3 zajecia, zaden uczen ani grupa nic nie odwolali tym razem (beda pieniazki) :-) do poludnia sie lenilam (poza paroma wyjsciami) a zaraz zaczynam. wiec moze wpadne wieczorem.

Kathy hehe ja zwasze do mejego meza mowie nie zupe buraczkowa a barszcz czerwony a on swoje i za kazdym razem jak slysze ta jego zupe buraczkowa bo bardzo lubi to mi sie smiac chce :-)

No w sumie nasi mezowie teraz im blizej porodu beda musieli sobie odpuszczac np piwko wieczorkiem :tak:nic im sie wielkiego nie stanie

Ja nakleilam z mama pierogow nie mam sily normalnie zaraz ide sie legne moze jakis fillm obejrze
mój mąż sam mi oświadczył w ten weekend, że już zaprzestaje z browarkami, bo jak się zapali czerwone światło to niedHALOO:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Ja melduje sie po powrocie ze szpitala moja malutka zrobiła nam niezlego stracha i juz w piątek chciała sie urodzic:szok:

W piątek od 3 mialam takie nieregularne skurcze brrr po badaniu u gina powiedziała ze mam lezec ale od 22-23 to juz byly tak intensywne ze szok i co kilka minut Maz mnie siła zawiozl do szpitala i tam jakby przeszlo tak tylko co jakis czas ale i tak mnie chcieli na porodowke wziasc w koncu okazalo sie ze łózek nie ma tam wiec na patologie ale po badaniu okazalo sie ze jest w miare i lezalam na powstrzymaniu czyli kroplówkach wczoraj mi odlączyli dzis wybadali na wszystkie strony i jestem nadal 2w1 z przykazem lezenia na szczescie juz w domku ale juz musze uciekac do łózeczka jeszcze wyczymac troche jak bede mogła to pózniej napisze wiecej:happy:
Sylwia trzymajcie się 2w1 koniecznie już niedługo, choć zostały u Ciebie 3 tygodnie to już nie ma zagrożenia, ale jak niunia jest w środku to niech jeszcze posiedzi:-)
No dziołchy nie wiem jk wy ale ja mimo tej przekletej pogody jestem happy!!!
Właśnie kurier wniósł mi łóżeczko i zamówiłam sobie wózio (jutro powinien być)
I wogóle się naładowałam tymi zakupkami -polecam ,kobiecie tak mało potrzeba do szceścia:-):-D:-D:-D:-DPo małego nie ide -mama odbiera a ja na 16:30 do szkoły rodzenia!!!Także znów pokaże się wieczorkiem gdzie pewnie moje "chłopy"złóżą to cudne łóżeczko!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):tak:
Kathy no to suuuper ja coś wiem na temat zakupów przy takiej pogodzie, najlepsze lekarstwo, tylko że u nas ma padać do końca tygodnia, to chyba z torbami pójdę:-D:-D:-D

Ja część ciuszków poprasowałam i musiałam zrobić przerwę bo na stojąco prasowałam i plecki troszkę bolą. Niedługo przyjedzie do mnie mama i gdzie ruszamy? na ZAKUPY:tak::-):-):-):-) choć juz wszystko jest to może sobie cosik sprawię. Trzymajcie się wszystkie 2w1!!!:-):-)

W piątek od 3 mialam takie nieregularne skurcze brrr po badaniu u gina powiedziała ze mam lezec ale od 22-23 to juz byly tak intensywne ze szok i co kilka minut Maz mnie siła zawiozl do szpitala i tam jakby przeszlo tak tylko co jakis czas ale i tak mnie chcieli na porodowke wziasc w koncu okazalo sie ze łózek nie ma tam wiec na patologie ale po badaniu okazalo sie ze jest w miare i lezalam na powstrzymaniu czyli kroplówkach wczoraj mi odlączyli dzis wybadali na wszystkie strony i jestem nadal 2w1 z przykazem lezenia na szczescie juz w domku ale juz musze uciekac do łózeczka jeszcze wyczymac troche jak bede mogła to pózniej napisze wiecej:happy:

No to się najadłaś strachu, co? No właśnie dlatego ja nawet przy tych moim bólach nocnych się nie ruszałam do szpitala, bo jeszcze by mnie zatrzymali, a wtedy nie miałabym z Wami kontaktu :-(

Niestety WATEK ZAMKNIĘTY jest dla mnie zamkniety abo źle wchodze iw takim razie taj gapie link do niego:laugh2::tak:

Kathy, jeszcze niestety nie mamy dostepu, myslę, że do jutra musimy się wstrzymać ;-)

reklama
Kathy ja mam pogode cudna ! Slonce prazy od rana :)

Zjadlam teraz spaghetti i jestem dalej glodna.Wyslalam meza po owoce.

Spaghetti... ja też dziś zjadłam :-), ale o 11, a już głodna zaczynam byc tylko czekam na R, i zaraz zjem pyszny makaronik z czosnkiem i parmezanem (przepis na odpowiednim wątku)

Do góry