reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kurcze, nikogo nie ma? wszystkie z mezami przed tv chyba ;-) no to buziaki i do jutra, moj tez zaraz wroci i cos zjemy razem. spokojnej i dobrej nocy!

reklama
hej dziewczyny ja po super zakupkach z mezem jeszcze tylko po pszebierak musze jechac ale jeszcze papiery od auta mi nie pszyszły i musze czekac ale juz sie nie moge doczekac kiedy te dwa tygodnie mina i zdejmie mi szew i bede mogła czekac az mały zechce pszyjsc na swiat
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kamilko,przyjdzie czas i na Adasia.Mi z Vanesska tez mowil lekaz na dwa tyg przed terimnem:O pani to juz na kolejna wizyte nie przyjdzie bo lada dzien zacznie rodzic,ale niestety 4 dni po terminie mi wywolali bo Vanesska wcale na swiat sie nie prosila tak jej bylo dobrze u mamuski :)
Pola ja nie mam tez kapci,ani szlafroka ani jednorazowych gaci......ach i wogole nie spakowana torba.

A ja ostatnio kupiłam gacie w rozmiarze 40 i teraz musze szukać mniejszych bo sie utopiłsm w nich a w aptecu mówiłam,że najmniejsze!A pozatym kapcie i klapki pod prysznic musze kupić i tak ciągle coś dokupuje zawsze czegos zapomne.

jak to nigdy sie cale nie golilyscie?? ja zawsze cala gole hAHAHAHA nie umialabym inaczej bo ja wogole cala jestem owlosiona bo mam duzo hormonu meskiego przez karnacje... nawet bralam hormony na to wiec wole sie golic cala:sorry2::sorry2::sorry2:

No rzeczywiście na zdjeciu to za bym cię nawet za cygankę wzięła -niestety niektóre tak maja ;-)
hej ja juz po wizycie u lekarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cale szczescie dzidzius nie jest az taki duzy wazy 3750g ale mozliwe ze wazy mniej albo troche wiecej bo usg jest wiadomo nie dokladne...

calkiem duzy ten twoj kurczaczek :) taki porzadny :tak:

moj ostatnio baaardzo chetnie mi robil woskiem okolice bikini. strasznie go to rajcowalo, choc potem bylo mu przykro ze mnie to troche boli i ze mam zaczerwienione. nawet sam chcial zeby mu cos wygolic, zeby sie ze mna solidaryzowac :-D takze teraz jak juz zasmakowal, to bedzie mi to robil, ale maszynka na lyso sie nie gole, bo potem wkurza mnie jak odrasta, kluje i krostki mam. wole trymerem (jego do glowy :-) czy brody ) na krotko.

A jakiego wosku urzywasz i gdzie kupić bo mnie jak ogolił ostatnio to do dzis sie mecze i mam wszedzie krosty dotego majtek nie moge założyc bo mnie drazni i sie drapie a krosty wyłażą!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dlatego gdzie kupię taki domowy wosk ( sklep i nazwe)A może kremem sie ogolić ,kiedy ś tez po nim mialam krosty a pozatym wosku jescze nie używałam:no::no:

Ja byłam dzisia na porodówce po szkole rodzenia zobaczyć wszystkie sale i łóżka oczywiście zapytać co i jak wziąść (dlatego sie nie martwię)Dal dzidzi pampersy jak zabraknie i chusteczki a dla mnie kosetyki i przybory toaletowe ,piżame itp.także torba wielka mi nie potrzebna ,mam raczej taką średnia ,w nią się zapakuję i wsio .
Ide sie wykąpać a potem pewnie lulu i jutro nowy dzień....
zreszta widzę ,że wy tez pouciekałyście to ca tam bede siedziała:happy:;-):-D

DOBRANOC KOCHANE

I ja się żegnam z Wami, może uda mi się odespać trochę dzisiejszą nockę. Nie spałam od 1 do 4.30...czytałam książkę. Cud, że przeżyłam jakoś ten dzień.:-)

hahaha no wiekszosc ma mnie za cyganke... ale nie jestem ani cyganka ani rumunka ...mam porostu greckie korzenie... bo moj dziadek jest grekiem i dlatego:tak::tak::tak::tak:ciemniejsza karnacje mam po nim... a moja mama jakbym wam wkleila jej zdjecie to wyglada jak Eleni wiec macie przyklad... no a moj kurczaczek to juz nie kurczaczek a indyczek... albo gasiorek hehehehe :-D:-D:-D wlasnie upralam sobie spiworek do wozka bo siostra mi przywiozla jest super... ale teraz moj maluszek :sorry2::sorry2:kopie strasznie bo troche sie zmeczylam:sorry2::sorry2:

uuu wszyscy sie wymykaja to i ja ide spac :tak::tak::tak: jestem zmeczona a maly strasznie sie wierci nie wiem co jest grane bo tak nie bylo,,,, ciekawe zeby czasem tylko nie zaczela w nocy rodzic... zycze wam dobrej nocy:tak::tak::tak:

reklama
Witam wieczornie.
Kamilka
nie chcę Cię straszyć, ale ta waga z USG może być mocno rozbieżna z rzeczywistością. Ja sama wiem, że mój Klusek wg usg jest i tak starszy o dwa tyg. i obawiam się że każą mi i tak rodzić naturalnie nawet jak będzie miała(najprawdopodobniej ona) ponad 4 kg...Mojej znajomej źle ocenili wagę dzidzi i męczyła się 20 h, strasznie ją porozrywało i straciła masę krwi (robili jej transfuzję) i w ogóle horror.

Mój gin to normalnie rzeźnik wczoraj opowiadał mi o pękaniu zwieraczy odbytu:szok: i o ich zszywaniu....Masakra (dochodzi do tego bardzo często głównie u pierworódek jeżeli natną za mało lub gdy krocze pęka naturalnie-konsekwencja taka że jak nie zszyją lub zszyją źle to łazisz obsrana brzydko mówiąc..) Po tym co usłyszałam wolałabym już chyba rodzić przez cc.

Wogóle dał mi zwolnienie do 2 maja, a dalej mam iść na macierzyński-bez sensu uważam.

Widzę że same złe wiadomości zapodałam więc kończę.

Dobrej nocki. Pozdrwaiam

Do góry