reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
O wskoczylam w 9 miesiac! wedlug OM jeszcze dwa tyg i moge rodzic,czyli w weekend majowy,ale wedlug usg ktory ise termin od poczatku trzyma na 7 maja to jeszcze tydzien i juz tez moge rodzic.No ciekawa jestem ,bo po porodzie moje cykle miesieczne byly co 20 dni nawet a i co 35 .

O wskoczylam w 9 miesiac! wedlug OM jeszcze dwa tyg i moge rodzic,czyli w weekend majowy,ale wedlug usg ktory ise termin od poczatku trzyma na 7 maja to jeszcze tydzien i juz tez moge rodzic.No ciekawa jestem ,bo po porodzie moje cykle miesieczne byly co 20 dni nawet a i co 35 .

Gratulacje, ja wskoczę równo za 4 dni, już je odliczam :-)

Idę się wykąpać i może cos przegryzę no i na tarasik wyjdę, bo słoneczko ślicznie świeci...

A i wreszcie zabrałam się za pracę dla R, wczoraj już kawałek napisałam, właśnie na świerzym powietrzu ;-):-)

hej dziewczyny a ja dzisiaj do ginka teraz to mi sie dopiero czas wlecze mam nadzieje ze dzis juz cos mi powie...:tak::tak:czego mam sie spodzewac itd... wyspana jestem wiec dzialam z meblami w pokoiku i sprzatam...

A i nie pisalam wam ze nie przyjeli moejej corci do przedszkola..........:( Jeslie nic nie zalatwie innego to posle ja choc do prywatnego na 4 godzinki dziennie.
oj to przykro, ale jasne nawet te 4 h warto, naprawdę, widze to po mojej córce. chętnie chodzi do przedszkola, i choć przeżywa tam pierwsze porażki i rozczarowania koleżeńskie;-) to radzi sobie świetnie. stała się bardziej odważna, bo ona wcześniej to straszny wrażliwiec była....więc ja polecam. choć jak jagoda się urodzi to pewnie pierwsze 2 tyg. nie będzie chciała chodzić;-)zazdrośnica mała;-) że mama tu z maleństwem zostaje a ona musi iść. odpuszczę jej wtedy, wogóle mam plan żeby jej baaaaaardzo dużo czasu poświęcać tylko dla niej, żeby nie poczuła się odrzucona. już zaplanowałam basen raz w tyg. tylko mama i córa i sobota do południa tylko dla niej:tak:dlatego Jagodę spróbuję do butli przyzwyczaić od poczatku, ale jak mi to wyjdzie...........okaże się

:-)witam i ja słonecznie chwilami:tak: szkoda mi was że macie jakieś straszne bóle ja narazie nic nie czuje nic mi nie wycieka ,przesypiam całe noce z przerwami co 1,5h na siusiu i tak sobie czasem myśle jak wstaje że niedługo w takich mniejwiecej odstepach bede wstawać do kruszynki :-)

Iwonka gratuluje kochana 9mc i bardzo mi przykro z powodu przedszkola a co do dlugiego wekendu to moze posiedz w domu bedziesz mogla pogrilowac a po wekendzie wtedy rodzic hehe fajnie jakby mozna bylo to tak zaplanowac jak sie chce

Dottkass Iwonka ma racje tak jestesmy majowki i tak :tak:

A wogole jakbysmy rodzily w terminie bo patrzalam na liste majoweczek to od 1 do 31 maja dnia zeby ktos nie mial terminu a i sa dni ze po kilka dzieciaczkow ma sie rodzic
Kamilka spokojnie przeciez z malym wszystko jest w pozadku wiec nie ma sie co stresowac ;-) ja tez mam dzis wizyte "chyba" ze moj maz sie spuzni to nie pojade bo nie lubie autobusem jezdzic i pojade w piatek

A ja własnie gotuję leczo, mąż nie poszedł do pracy i kosi trawę hehe ;-) zrobiłam mu śniadanko a on strajkuje hehe.

Iwonka no ja poruszyłam ostatnio ten temat z tesciową i doszłyśmy do wniosku że już chyba teraz złożę wniosek o przyjęcie Hani do przedszkola, bo teraz to naprawde wielki problem.

reklama
Ufff, w końcu skończyłam depilowanie. Teraz depilacja elektryczna jest bolesniejsza jak przed ciążą. Nawysilałam się tak, że teraz idę odpoczywać żeby brzuszek nie był taki twardy.

Iwonka - gratuluję 9 miesiąca. Już mało zostało Ci do porodu. Zazdroszczę:-)

Do góry