reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Czesc Kobitki!
I ja sie melduje:-) z bólem głowy, ale co tam, jak pomysle ze w brzuszku mam zywe stworzonko to żadne bóle nie są w stanie mi popsuc humorku :-)

reklama
Przeglądałam właśnie listę Majówezek.
Ciekawa jestem, co z Vivien i Krzysiem? Ma może któraś z Was z nią kontakt?

Ja niee
Teraz sie zaczyna ale co bedzie jak zaczniemy sie rozpakowywac wtedy bedziemy liczyc ta juz dwa dni sie nie odzywa. Ja chyba sobie w komorke wstukam numer telefonu dwoch trzech was i wtedy napisze smsa jak urodze :tak:
to nie taki zly pomysl jest bo watpie zeby moj maz mial glowe siadac do komputera;-)
A moj maz mnie mile zaskoczyl bo mozliwe ze dzis przyjedzie wiec pojedziemy dzis do lekarza a nie w piatek. W nocy duzo myslalam juz sie tak nie martwie chociaz powiem wam ze jak sie mylam, to zauwazylam ze szyjka mi sie chyba skrocila bo nie moglam jej wyczuc albo "siegnac" (piszac czasami ciezko sie wyslowic zeby ktos kto czyta zrozumial ) :dry: niewiem ginekologiem nie jestem ale nie jest taka jak wczesniej... ale do maja nie daleko i maly cisnie mnie w dol jak niewiem co moze dlatego

Do zamknietego watku maja dostep osoby regularnie piszace na majowkach ktore zdobeda zaufanie innych mam z zamknietego.Co jakis czas po wspolnej decyzji beda zapraszane kolejne mamusie do zamknietego.Wczoraj wlasnie zapadla decyzja o przyjeciu dwoch kolejnych majoweczek .Dotkass i Kathy_24.Napislam do aniaslu (administrator BB) o pozwolenie na dostep.

Ja niee
Teraz sie zaczyna ale co bedzie jak zaczniemy sie rozpakowywac wtedy bedziemy liczyc ta juz dwa dni sie nie odzywa. Ja chyba sobie w komorke wstukam numer telefonu dwoch trzech was i wtedy napisze smsa jak urodze :tak:
to nie taki zly pomysl jest bo watpie zeby moj maz mial glowe siadac do komputera;-)
A moj maz mnie mile zaskoczyl bo mozliwe ze dzis przyjedzie wiec pojedziemy dzis do lekarza a nie w piatek. W nocy duzo myslalam juz sie tak nie martwie chociaz powiem wam ze jak sie mylam, to zauwazylam ze szyjka mi sie chyba skrocila bo nie moglam jej wyczuc albo "siegnac" (piszac czasami ciezko sie wyslowic zeby ktos kto czyta zrozumial ) :dry: niewiem ginekologiem nie jestem ale nie jest taka jak wczesniej... ale do maja nie daleko i maly cisnie mnie w dol jak niewiem co moze dlatego

No ja też o tym myślałam, ale niestety nie ma do Was numeru telefonu, poza Olą K., zostawiłabym na zamkniętym do siebie numer, ale nie mam niestety dostępu :-(

A wiecie ze zaginal jeden watek na ktorym czesto szczegolnie kiedys sie udzielalam.Wszyscy sa zagubieni i nie wiedza co sie stalo.To tak jakby zaginal nagle caly MAJ2008.szok.Dziewczyny nalogowo tam piszace sie zalamaly .No nie dziwie sie.

Do zamknietego watku maja dostep osoby regularnie piszace na majowkach ktore zdobeda zaufanie innych mam z zamknietego.Co jakis czas po wspolnej decyzji beda zapraszane kolejne mamusie do zamknietego.Wczoraj wlasnie zapadla decyzja o przyjeciu dwoch kolejnych majoweczek .Dotkass i Kathy_24.Napislam do aniaslu (administrator BB) o pozwolenie na dostep.

Dziekuję wam bardzo za zaufanie, to naprawdę baaaaaardzo miłe :-) Ogromny buziak dla Was :tak:

A i nie pisalam wam ze nie przyjeli moejej corci do przedszkola..........:( Jeslie nic nie zalatwie innego to posle ja choc do prywatnego na 4 godzinki dziennie.

reklama
A wiecie ze zaginal jeden watek na ktorym czesto szczegolnie kiedys sie udzielalam.Wszyscy sa zagubieni i nie wiedza co sie stalo.To tak jakby zaginal nagle caly MAJ2008.szok.Dziewczyny nalogowo tam piszace sie zalamaly .No nie dziwie sie.

No ja powiem szczerze, że gdyby Majóweczki zaginęły to nie wiem co bym zrobiła...kurcze ja już bez Was żyć nie umiem ;-), a jak sobie pomyślę, że urodziłabym wcześniej i miałabym przejść na kwietniówki...hmmmm...chyba nie potrafiłabym juz tak jak z Wami

Do góry