reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Iwonko, ja się spróbuję wypytać położnej, co zrobić żeby jednak urodzić w wybranym szpitalu. Czy pójść do lekarza stamtąd itd. To prawda, że żaden szpital nie zbiera samych pozytywnych opinii, czasem czyta się bardzo negatywne wypowiedzi również na temat Sw. Zofii itp. Dlatego ja się nastawiam na tę położną, bo ufam mojej lekarce i wiem, że nie wsadziłaby mnie na minę. A jak już będzie dobra położona, to podstawa.

Dziewczynki, ojjjj jak ja bym się położyła spać. Ale musze skończyć mały tekst i przyjeżdża koleżanka, więc troszkę odpocznę. Może jutro pójdę wreszcie do fryzjera?

reklama
Dotkass, mam wizytę u ginki na 10.30 w okolicy Dworca Południowego, więc na Madalińskiego powinnam dotrzeć ok. 11.30-12.00. W razie czego mój nr komórki jest na zamkniętym wątku, więc nawet w ostatniej chwili możesz dołączyć jeżeli będziesz miała czas i chęć.

Dotkass, mam wizytę u ginki na 10.30 w okolicy Dworca Południowego, więc na Madalińskiego powinnam dotrzeć ok. 11.30-12.00. W razie czego mój nr komórki jest na zamkniętym wątku, więc nawet w ostatniej chwili możesz dołączyć jeżeli będziesz miała czas i chęć.

A jak dostac się na zamknięty?? :zawstydzona/y:

Dotkass, już Ci wysłałam mój numer w prywatnej wiadomości :tak:

Lecę trochę ogarnąć chałupę bo mi wstyd przed koleżanką. Buziaki dla wszystkich.

hej hej :-)

dawno mnie znowu nie bylo :zawstydzona/y: ale tyle mam teraz na glowie, ze nie ogarniam calego bb.. ;-) robimy remont w sypialni, a w miedzyczasie moj synek tak sie rozchorowal okrutnie, ze szok.. piec dni wysoko goraczkowal, ma zapalenie oskrzeli, dostaje bardzo bolesne zastrzyki dwa razy dziennie, placze tak, ze az sie zanosi.. a nigdy przy szczepieniach nie placze :-(
no ale zostaly juz tylko dwa zastrzyki, a chorobka sie cofa :-) dzis juz bez goraczki, slicznie spi, apetyt mu wrocil ze zdwojona sila :-) wiec i mi ulzylo..
gorzej, ze czuje, ze mnie bierze to samo.. a mialam juz z poltora miecha temu zapalenie oskrzeli.. szok :-( nie chce, bo boje sie, ze antybiotyk znowu wywola to zapalenie tam na dole ;-) co ostatnio.. masakra :-( i jak ja mam rodzic za trzy tygodnie, heh????

a co do przygotowan maluszkowych.. :-) juz sie nie moge po cichu doczekac :-) raz, ze mam juz dosc brzucha, jest wielki, mam okrutne rozstepy, parszywa zgage, boli mnie wszystko po trochu - raz krzyz, raz kregoslup, raz pachwiny, raz nogi.. do tego co chwile skurcze, nie tylko brzucha - ostatnio na tapecie skurcze w stopach!!! no i w ogole, chcialabym juz poznac tego maluszka, co we mnie tak sie rozpanoszyl, hehe :-) jejjjj, jaka jestem ciekawa, jaki bedzie! czy podobny, czy inny od Fijolka..? i do kogo podobny z nas?... moj syn to caly tata.. moze Maksio bedzie caly moj?.. :-) hehe, takie glupie mysli.

mam juz conieco slicznych ciuszkow, jeszcze mi zostaly takie pierdoly do kupienia i zdobycia ;-) jak kombinezonik, przescieradelka, przewijak, materacyk, pieluchy i kosmetyki.. ale to sie na raz zalatwi :-) a kombinezonik kolezanka poyczy moze :-) albo na allegro upoluje. :-)

mam nadzieje, ze u was wsio w porzadku.. ktos sie rozdwoil ostatnio? mam nadzieje, ze nie, bo jeszcze czas ;-) a jesli tak, to duzo zdrowka :-)
buziaki, dzielne majoweczki :-)

Cześć kobitki!
Piszecie ,że u was ładne słonko a u mnie śnieg z desczem!!!:szok::szok::szok:-w kwietniu!!!
Mam dosyc tej pogody jak tu żyć?Zawiozłam małego do przedszkola zmokłam jak kura i teraz mam ochote znów iść spać -taka jestem niewyspana albo coś z cisnieniem.Dziś pospałam pół godz.dłużej niz wczoraj:szok::szok::szok:Juz od 2 dni nie budze sie o 4 na siusiu tylko dzis już o 6:30 pierwszy raz po nocy a o 7 00 i tak wstaje to tylko tak podrzemałam pół godzinki.I zamiast być wyspana to siedze jakaś smętna:-:)-:)-(.Wiecie piszecie ,że by juz był maj ,a ja wczesniej tez chciałam maj jak najszybciej a teraz maam takie dni ,że nic mi sie niechce i nawet sie ciesze ,że dzidzia jeszcze w brzuszku-bo by dopiero sie obowiązki zaczeły:szok::-D:tak:A tak mogę sobie jeszcze pospać jak mały w przedszkolu:happy:Serio jakoś jestem padnieta i chyba bym nie :-pdała rady jakby małe mnie w nocy po 3 razy budziło:no:.
Dlatego jeszcze ciesze sie wolnością -czuje jakby mnie czołg przejechał w tą i spowrotem a kregosłup boli,że ciężko zasypiać z takim bólem:-:)-(.
Chyba sie położę co zapogoda....
Oj nie chce swoim gderaniem was zarazic bo wy może macie lepsze humorki -i chwałam wam za to .Ja nie wiem co mi jest :no::no::no::no:Ale nic mi się nie chce.

Ola K tak, tak ja wiem ze zielone wody to tak jak mowisz ale wyobraz sobie lezala i sie meczyla dziecko posladkowo .... nikt nie zareagowal wlasnie do momentu jak wody zielone polecialy ... male nie dopilnowanie mi sie wydaje i mozliwe ze wlasnie wzieli pod uwage ostatnie usg ... ze nawet nie sprawdzili ulozenia dziecka :baffled:

aniusia a wiesz ze mi tak od swiat brzuh coraz nizej, moge sie tez pochwalic ze cycki juz na nim nie leza ;-)

Iwnoka to jeszcze troche to dzieciaczki takie ak vanesska zaloza forum BB dzieciaczki i beda miec watki gdzie rodzice chowaja slodycze ? dlaczego kaza jesc wazywa i takie inne hehe:sorry2:

Witajcie dziewczyny ja dopiero wstałam . Spało mi sie wyśienicie (pewnie to po wczorajszych stresach ) :-). Byłam wczoraj na tej kontrolnym badaniu w zusie . Nie było tak źle jak mi sie wydawało o 11:30 weszłam do pokoju a o 11 :36 już byłam w windzie i jechałam do domu :-). Pani powiedziała ze oczywiście dalej podtrzymują zwolnienie chorobiwe :-D. Byliśmy też z mężem u mojej mamy dowiedzieć sie różnych spraw księgowych i dowiedzieć sie o spółkach . Jak dobrze pójdzie to w czerwcu otwieramy własna firme :-). U mnie słonko pięknie świeci wiec pewnie nie bede długo siedzieć tylko wybiore sie na spacerek i do sklepu .:-)

reklama
aniusia a wiesz ze mi tak od swiat brzuh coraz nizej, moge sie tez pochwalic ze cycki juz na nim nie leza ;-)

No to tak jak i u mnie, od Świąt zaczął mi się obniżać, teraz to już nie gniecie mnie od góry, a raczej od dołu, jak siadam, dlatego najlepiej jak siedzę rozkrakiem, bo na kolanach mi brzuch wtedy nie leży :-D

Do góry