hej hej :-)
dawno mnie znowu nie bylo
ale tyle mam teraz na glowie, ze nie ogarniam calego bb.. ;-) robimy remont w sypialni, a w miedzyczasie moj synek tak sie rozchorowal okrutnie, ze szok.. piec dni wysoko goraczkowal, ma zapalenie oskrzeli, dostaje bardzo bolesne zastrzyki dwa razy dziennie, placze tak, ze az sie zanosi.. a nigdy przy szczepieniach nie placze :-(
no ale zostaly juz tylko dwa zastrzyki, a chorobka sie cofa :-) dzis juz bez goraczki, slicznie spi, apetyt mu wrocil ze zdwojona sila :-) wiec i mi ulzylo..
gorzej, ze czuje, ze mnie bierze to samo.. a mialam juz z poltora miecha temu zapalenie oskrzeli.. szok :-( nie chce, bo boje sie, ze antybiotyk znowu wywola to zapalenie tam na dole ;-) co ostatnio.. masakra :-( i jak ja mam rodzic za trzy tygodnie, heh????
a co do przygotowan maluszkowych.. :-) juz sie nie moge po cichu doczekac :-) raz, ze mam juz dosc brzucha, jest wielki, mam okrutne rozstepy, parszywa zgage, boli mnie wszystko po trochu - raz krzyz, raz kregoslup, raz pachwiny, raz nogi.. do tego co chwile skurcze, nie tylko brzucha - ostatnio na tapecie skurcze w stopach!!! no i w ogole, chcialabym juz poznac tego maluszka, co we mnie tak sie rozpanoszyl, hehe :-) jejjjj, jaka jestem ciekawa, jaki bedzie! czy podobny, czy inny od Fijolka..? i do kogo podobny z nas?... moj syn to caly tata.. moze Maksio bedzie caly moj?.. :-) hehe, takie glupie mysli.
mam juz conieco slicznych ciuszkow, jeszcze mi zostaly takie pierdoly do kupienia i zdobycia ;-) jak kombinezonik, przescieradelka, przewijak, materacyk, pieluchy i kosmetyki.. ale to sie na raz zalatwi :-) a kombinezonik kolezanka poyczy moze :-) albo na allegro upoluje. :-)
mam nadzieje, ze u was wsio w porzadku.. ktos sie rozdwoil ostatnio? mam nadzieje, ze nie, bo jeszcze czas ;-) a jesli tak, to duzo zdrowka :-)
buziaki, dzielne majoweczki :-)