reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny ja dopiero wstałam . Spało mi sie wyśienicie (pewnie to po wczorajszych stresach ) :-). Byłam wczoraj na tej kontrolnym badaniu w zusie . Nie było tak źle jak mi sie wydawało o 11:30 weszłam do pokoju a o 11 :36 już byłam w windzie i jechałam do domu :-). Pani powiedziała ze oczywiście dalej podtrzymują zwolnienie chorobiwe :-D. Byliśmy też z mężem u mojej mamy dowiedzieć sie różnych spraw księgowych i dowiedzieć sie o spółkach . Jak dobrze pójdzie to w czerwcu otwieramy własna firme :-). U mnie słonko pięknie świeci wiec pewnie nie bede długo siedzieć tylko wybiore sie na spacerek i do sklepu .:-)

A widzisz mówiłysmy, że będzie dobrze :-), a mówili coś czemu Cię wezwali?

reklama
jejku, tu juz takie rozmowy :-D kto gdzie bedzie rodzic :-D jak ten czas zlecial...
ja na pewno bede rodzic w szpitalu, w ktorym moj lekarz prowadzacy (co do niego chodze prywatnie) jest ordynatorem, czyli w Wejherowie :-) to super szpital, ma mnostwo pozytywnych opinii i swietna, przeswietna opieke poporodowa :-) bardzo mily personel itp.. naprawde, po ostatnim porodzie to normalnie co pol godziny ktos przychodzil i pytal, czy wszystko ok, czy mi czegos nie potrzeba, mi albo dziecku.. i tak przez 3 dni :-) przynosily mi z nocy herbatke itp :-) i nie tylko dlatego, ze tak dobrze sie znam z ordynatorem (w sumie to troche moja rodzina ;-) ), bo do wszystkich, z tego co widzialam (a rodzily tam jeszcze w tym samym czasie dwie bb grudniowki :-D), odnosily sie tak samo :-)

a co z ZZO? u mnie jest platne, 500zl :crazy: ale to nic, trudno, to taka ulga, ze nawet i 1000 bym dala :-D a co wy myslicie o tym? bo chyba mnie ominela ta dyskusja..

iwonka
, hehe, moj synek przed chwila oczu nie mogl oderwac od twojej coreczki na zdjeciu ;-) normalnie non stop pokazywal palcem i gadal dzidzia, dzidzia, aj ;-) hehehehe ;-) z takim zachwytem, ze szok :-D

vanesso
, ja mam kokosowo-piankowy i styka :-)

a co do brzucha to tez juz mam nisko, nizej niz ostatnio z F. zdecydowanie musze w szerokim rozkroku siadac. brrr, jak to wyglada ;-)

Witajcie dziewczynki.
U mnie pogoda zaczyna się klarować, jakieś słoneczo się przebija.
Zaraz szwagierka przyjedzie, podobno ma fure ciuszków dla mnie, tzn dla Hanutka i przewijak.:-):-) W końcu się doczekałam, a miały być już w lutym.
Własnie szykuję obiadek, choć nie wiem czy się skuszę bo 48 h powinna trwać dietka, ale chyba bitki z polędwiczek wieprzowych nie zaszkodzą, bo sa w miarę delikatne. No dobra zmykam, wpadnę później.

Witam Was,
ja dziś późno wstałam bo o 10.30 niunia pozwoliła mi spać to spałam ile wlezie bo z tym to różnie bywa, całe szczęście nie muszę w nocy wstawać na siusiu zdarza mi się to ale bardzo rzadko:-).
Pogoda znowu kichowata i nici z prania, oj nawal ta pogoda na zachodzie okrutnie:wściekła/y: Co do materacyka to ja mam gryka pianka kokos i spoko wystarczy a twardy on jak cholera, ale wiem taki powinien być:tak::-)

dzis w szkole rodzenia polozna radzila prasowac rzczy dla dziecka na lewej stronie w wysokiej temp, dla wybicia bakterii. wy tak robicie? ja juz jedna partie wyprasowalam na prawej, nie chce mi sie powtarzac od nowa.

Ale powiem wam ze jestem coraz bardziej przerarzona ,bo zostalo mi 41 dni a ja dalej nic nie mam . :szok: Ani torby spakowanej , łóżeczka tez nie mam bo sie koleś pomylil i przysłał mi nie to co trzeba i teraz musze czekac na wymiane ,pościeli nie mam , wózka nie mam , no poprostu nic :szok:. nie wiem co to bedzie

reklama
Do góry