reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
uwaga mamusie!!!! zbieram zamówienia na firmowe ubranka nowe rozmiary dostępne wszystkie do wyboru!! super jakosc - ubranka firm next, mothercare, matalan, gap.... posiadam dużo szerszą ofertę zainteresowanych proszę o wiadomość i wyślę inne zdjęcia
jeszcze kilka zdjec :) rozmiary wszystkie dostępne!!!

Dziewczyny w smyku jeszcze przez chyba 3 dni są niektóre zabawki po przeceniane, ja Oli kupiłam FISHER PRICE - Aktywne klocki 74121 (1867830220) - Aukcje internetowe Allegro były przecenione z 79.99 na 39,99, szczeniaczek uczniaczek był za 109,99, garnuszek klocuszek za 89, taka skrzynka Fisher Price - Muzyczna Skrzynka Pocztowa T1639 (1875509231) - Aukcje internetowe Allegro ze 179,99 na 69,99, dla starszych dzieci też są po przeceniane np. ja brałam dla bratanicy zestaw mazaków sprayZa przecenionych z 89,99 na 69,99.

a ja Ci powiem że np wolę kupić coś ze zwykłego sklepu (nie firmowego) albo mniej znanej firmy... i więcej tego ,. lub jakieś zabawki za resztę kasy niż takie tam 1 a drogie i za 2-3 miesiące do kartonu na długie lata.. albo sprzedać za pół ceny a może i nawet nie pół...
kupuję w markowych sklepach ale nie wszytsko i nie za przesadną cenę..np w
eszłam do name it ... rękawiczki , zwykłe z 5 palcami ... różowe , fioletowe, albo czarne z innymi końcówkami na paluszkach czy też inne zwykłe kolorki... 10 euro...
gdzie w zwykłym nie markowym sklepie kupiłam z takiego samego materiału , z tym ze w paseczki w odcieniach fioletu i różu.. za 1,50 e...
no i kto będzie wiedział ze ona ma zwykłe rękawiczki a nie z name it?? nikt :-)
a ile oszczędzam :-p
wiadomo ze niby matrkowe ciuchy lepsze , ale nie wszystkie.. i już.. nie kupuję bliuzeczek z jakiegoś gównianego materiału... tylko dobre... :tak:

tak, tak zleży co. Małe bluzki dla naszych Majowych na chwilę i do kartonu, ale Mateuszowi wolę kupić takie co się nie rozciągają (np. H&M), bieliznę zwykłą tanią, spodnie tanie, a buty dobre (teraz naciągam męża na kozaki Ecco).

Z ciekawostek powiem Wam, że moja sąsiadka (bezrobotna matrona, która dorwała pracującego na kilka etatów męża) przyniosła mi rzeczy po swojej córce wraz z cennikiem, gdzie używana czapka była za 20 zł, sweterek 25 zł, bluzki po 20, a wszystkie body po 12 zł. Stwierdziła, że chciała je wystawić na allegro, ale może ja potrzebuję. Podziękowałam i życzyłam w myślach powodzenia na Allegro z takimi cenami.

Ja też lubię bodziaki z Pepco. Nic się z nimi w praniu nie dzieje, fajnie się noszą, można upolować ciekawe wzory jak się często bywa. Super. Pajace do spania też mamy zwyklaki, fajne np kupiłam w Carfourze, zamówiłam na allegro George, wszystko bardzo dobrze służy. Nie ma sensu wydawać kupy kasy skoro za chwilę to już za małe, zwłaszcza że naprawdę nic się nie dzieje z tym. A zainwestować wolę np w wózek który posłuży nam długo, czy fotelik za chwilę.

reklama
dokladnie, ja tez nie jestem za drogimi firmowymi ciuchami. no chyba ze na promocji :p ;) moj maly najgrozsze ubranie ma za 50zl i to kupione w polsce, w domu bym mu za tyle nic nie kupila - za drogo :-D:-D
za to wczoraj wlasnie w smyku kupilismy ta spiewajaca skrzyneczke i garnek na klocek czy jak to sie tam nazywa :-D:-)

Do góry