reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
sylwia nie, do spania to raczej nie bardzo:-D jak zacznie medytować to skończy się niechybnie chrapaniem.

odnośnie fotelików samochodowych- to kupiłam juniorowi Concorda w sklepie stacjonarnym i sprzedawca przekazał mi myślę, że ważną rzecz- fotelik jest dobry do momentu jak wyjście górnych pasów jest max na wysokości ramion bobasa i pas wychodzi ponad ramionami, a nie idzie spod pleców. Czyli nie tylko waga jest ważna.

bambi.jpgjaipur my mamy bardzo podobne, nie kolorystycznie, a z wyglądu :) oczywiście różowe... tatus wybierał ;)))))

reklama
Ja mam z Drewexu takie po Matim, które się rozkłada na stolik i krzesełko. A co tam, nie będę kupowała nowego jak to dobre, tylko tapicer mi na nowo obił siedzisko (po znajomości:-p).

Do góry