reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
dziewczyny ja też mam tę huśtawkę tylko w wersji ze ślimakiem :D
huśtawka jest super, jest sporo trybów prędkości, dwie wersje siedziska ( leżąca i bardziej siedząca ) i fajne melodyjki:-)
mogę ją polecić z czystym sumieniem:tak:
Jedyny dla mnie mankament o którym wcześniej nie pomyślałam, to zbyt blade i jednolite kolory tych zabawek na pałąku:/

dziewczyny!
Czy Wy także macie problem z zakupem białej letniej czapeczki dla chłopczyka w małym rozmiarze?
U mnie nigdzie nie ma takowych, masakra jakaś !!!!:-(

Ostatnia edycja:
zanka dzieki! poczatkowo tez myslalam o slimaczku, jest uroczy, ale wygral wlasnie 'ostrzejszy' rozowy
bra - okej ..mialam nadzieje tez, ze ktos o niej co nieco napisze ;)

Zanka ja mam problem z dostaniem ogólnie czapeczki. Są albo grube albo duże za to dla dziewczynek jest od zarąbania do wyboru do koloru

zanka za czapeczkami dla chłopców to popatrz w sklepikach/stoiskach w supermarketach - takich co są po za główna halą, ja w realu kupiłam taka ażurową czapeczkę z daszkiem dla małego a też długo szukałam czegos przewiewnego.

u nas jest leżaczek FP Fisher Price Leżaczek Bujaczek do 18kg "Cudowna Planeta" T4145
junior jakoś nie lubi tych melodyjek z zabawek,woli muzyczkę z CD.
A fanem bujania na rękach też nie jest, więc doszłam do wniosku,że taka huśtawka się nie przyda.
jolek byłam ostatnio w H&M ale nie widziałam fajnych czapek,za to w Smyku były nawet niezłe.Hm tylko nam pediatra odradziła noszenie czapek, a chowanie juniora pod daszkiem,lub parasolem.

Jaipur zamówiłam taki sam leżaczek ;-) Zobaczymy czy się małej spodoba po jest fanką wszelkiego drgania i klepania :-)

A jak jest bardzo ciepło to czapeczki nie zakładam w ogóle, chyba, że wyciągam małą z wózka :tak:

reklama
My mamy taki leżaczek kaczka.jpgJasiowi coraz bardziej się podoba.
Joluś ja byłam w h&m i nic z czapeczek nie widziałam, ale to może u mnie jakis deficyt mają:)

Do góry