reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
MajaPolka - ja od kilku lat sobie obiecuję, że jak będę miała córeczkę, to za jakiś czas kupię jej lalkę z tej serii:-D więc, gdy nadejdzie odpowiedni moment, Zosia takową dostanie;-)

Śliczna laleczka :-)

Starszej też kupowaliśmy lalki, taką co gada, śmieje się, ssie smoka, taką co robi kupy :-p wózki, łóżeczka dla lalek i co, wielkie g... nie bawiła się nimi. Ja o takich marzyłam a ona nie rozumie co znaczyło mieć LEGO i lalkę bobaska, wolała jakieś Littlest Pet Shopy i inny badziew tego typu. http://www.google.pl/url?sa=t&sourc...sg=AFQjCNGFk9xlGobiztMF0ZkDfRiPRJuSpg&cad=rja

Wiecie co tak wracajac jeszcze do tych Pampersow Premium to mi one nie podpasowaly wlasnie przez ta siateczke, bo wystarczylo, ze nawet troche kupki bylo i strasznie sie ta siateczka przyklejala do dupki i zaraz mojemu Oskarkowi robila sie czerwona...Te zielone jek dla mnie sa zdecydowanie lepsze, huggies'y tez mialam nie sa zle ale o wiele grubsze od Pampersow no i teraz testuje Dada sa drugie zaraz po pampersach, wiec podsumowujac jak juz testowalam zwykle zielone pampersy to zawsze beda one u mnie na pierwszym miejscu bo byly najbardziej mieciutkie.

ubranko do chrztu kupujemy takie

Uploaded with ImageShack.us

i teraz poluje na ta chustaweczke, bo moj synek ciage chciaby zeby go na rekach nosic, a ja niestety nie mam wtedy czasu na nic...czy ktoras z Was miaa taki sprzet? I czy faktycznie warto go zakupic?

Uploaded with ImageShack.us

reklama
mandrzejczuk-super strój:)śliczny!
a ja wczoraj zamówiłam na allegro chuste z natibaby,mam nadzieje ze moja Natalia polubi chustowanie:)

Do góry