reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Przez te falbanki z D będzie F:sorry2: Tez sie czepiam

Cieżko coś znaleźć bo uczepili sie uwydatniania biustu jak by i tak go nie było widać:dry:

A Ty jesteś chrzestną czy gościem??

Ostatnia edycja:
reklama
Przez te falbanki z D będzie F:sorry2: Tez sie czepiam

Cieżko coś znaleźć bo uczepili sie uwydatniania biustu jak by i tak go nie było widać:dry:

A Ty jesteś chrzestną czy gościem??

chrzestną , ale nie będzie imprezy , tylko chrzestni i rodzice i chyba rodzeństwo...
zresztą sama nie wiem , ostatnio mieli najbliższą rodzine, czylki tak własnie było że chrzestni rodzice i rodzeństwo rodziców dziecka

to też napisałam ze góra inna musiałaby być... hehe

Ostatnia edycja:
znalazłam jeszcze takie coś
ale żadna nie jest w pełni taka jakbym chciała...
ta ma fajnue rozszerzany dół.. ale cycki to ja sobie chyba w tyłek będę musła włożyć:confused2:DS-HDab Zwiewna Cudowna Sukienka MARIKO Sukienki (1396022389) - Aukcje internetowe Allegro
ta znów jest syper tylko żeby góra nie była z koronki:crazy: piękna elegancka koktaliowa czarna sukienka 36 S (1379897383) - Aukcje internetowe Allegro
kolejna to bluzeczka... tylko nie wiem czy do wieku byłaby odpowiednia KALIDOSCOPE WIĄZANA ZWIEWNA BLUZKA HAFTY ECRU 40 (1397256036) - Aukcje internetowe Allegro

a wogóle na chrzest sukienka taka moze być?? czy lepiej 2 częściowy strój??

i dodam już nie w temacie chrztu... fajny sweterek , kupie napewno ten z niebieslimi pasami.. tak na codzień
ale zobaczcie jaką różnicę robi jak załozy go zgrabna wypacykowana cycata laleczka..
a zwykła dziewczyna;-)
SUKIENKA W PASY SWETER __PROMOCJA__ 10 KOLOROW (1395974371) - Aukcje internetowe Allegro
SWETER*Tunika w pasy*Tuniki*Sukienka*Ciążowe (1396967009) - Aukcje internetowe Allegro

ja po domu chodze w takim sportowym na cienkich ramiaczkach, bo te z usztywnianymi miseczkami uwieraja mnie przy roznych czynnosciach domowych i ten sportowy nawet w miare bedzie do karmienia, bo te typowe dla karmiacych sa takie bleee....antyseksowne, zwykla szmata bawelniana zabudowana po sama szyje....ja kupuje staniczki z Kingi 9 koszt to ok 80zl/szt.) ale nosze je od lat i na prawde warto wydac te pieniazki, bo mam biustonosze ktore maja juz po 2 lata i nawet niteczka z nich nie wsytaje, sa wygodne no i maja odpinane ramiaczka, wiec latwo miche odgiac ;-)

a ja nadal nie wiem...
wymyśliłam ze własnie al;bo ten sweterek z tych pierwszych co dałam , taki zwieszany w kangurka, albo ten biały na końcu...
nie wiem sama.. i do tego jakas kiecka...:-p chyba moze być co nie
tylko teraz musze to ładnie skompletować:eek: albo znaleźć coś jeszcze...

jolek co tam wynalazłaś dzisiaj ,,....??:-D help

reklama
Do góry