reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

maju - bardzo ładne buciki.

jolek - ogólnie gra na prezent od chrzestnej, to trochę dziwne i niecodzienne, ale jak byłam się zorientować u jubilera, to się podłamałam. Ceny masakryczne za maleńkie kolczyki ze złota jakiejś gorszej próby. A z tego co wiem, moja chrześniaczka ma sporo suuuper biżuterii, więc dla niej kolejna nie była by niczym szczególnym.
Wiem, ze normalnie to najlepiej się zapytać, ale z tą bratową mam powiedzmy "ostrożne" relacje, no a poza tym nie wiem, czy mnie będzie stać na ew. jej propozycję:sorry2:
W tym roku do komunii idzie też bratanek (od drugiego brata) i tam się zapytam bratowej wprost o propozycje, ale tutaj jakoś nie umiem:sorry2:

reklama
Lepi a nie możesz się z chrzestnym dogadać i zrobić jej wspólny prezent??? Kobito to macie teraz wydatków a wydatków.
Mogę Ci jeszcze podpowiedzieć że zamiast kolczyków możesz kupić jakiś fajny wisiorek. Ja dla mojej siostrzenicy brałam pierwszą literkę imienia. Śliczna częściowo obsadzana kamieniami. Zapłaciłam coś lekko ponad stówkę.

jolek - chrzestny też niezbyt zamożny, ale nawet namiarów na niego nie mam... dzięki za pomysł, ale mała ma więcej biżuterii niż ja i z najwyzszej półki - ciężki przypadek. A wydatków mamy mnóstwo:sorry2:, w kwietniu idziemy na wesele, w maju mamy 2 komunie, nasz roczek i pewnie brat na chrzest nas zaprosi.

Lepi- jak dla mnie brawo świetny pomysł z tą grą! ku**a jak mnie to wku**a że taka mentalność jest że niby chrzestni to kasą powinni rzucić nie małą... a cholera gdzie tak jest napisane ! wrrr więc niczym się nie przejmuj , kup coś na co masz kasę i jakoś specjalnie nie zaburzy to Twojego budżetu domowego. a puzzle to super jak nic! drogie ciut ale naprawdę bomba!
Maja- słodkie buciczki!
Aina- fajowska kurteczka!

U Nas bąbel donosi wszystko po swoim starszym bracie póki co.

Karolq stopka jakos niecale 11cm a bucik hmm moze niecale 12, 13 cm?... Jakos tak :-p

Lepi faktycznie macie z tym prezentem problemos.. znam przypadek bo i u mnie w rodzinie jest - wiec jak dziecko ma wszystko to niezly problem potem z jakimkolwiek prezentem jest.. i im pozniej tym gorzej - takiej nastoletniej panience tez trudno dogodzic, i gadzety coraz drozsze ..

edit : Karolq macie 21cm????!! czy rozmiar taki?

reklama
Do góry