reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

bra do 12 kg te foteliki to chyba dla dzieci co są szersze niż dłuzsze :-p
trzymam kciuki za sprzedanie wózków :-) możesz tu na forum wystawić na watku z ogłoszeniami ... jak chcesz skakać po wątkach jak nasz lepiej napisz do tamtejszego moda z pytaniem o zgodę bo przeważnie takie posty usuwane są jako spam :tak: a jak mod się zgodzi to możesz wstawiać
marzena te do 18 kg też są dobre choć nie wiem jak z wysokością dzieci bo nie testowałam
ale Vika np ma już 2 lata i dopiero 15 kg więc długo może posłużyć :tak:
ja Emmie kupię taki sam jak ma Viki :-) chyba że znajdę inne tak samo rozkładające się to kupię 2 :-) uwielbiam kupować coś nowego :-p

aha a co do nie udanych zakupów to tez wam powiem :-)
Kupiłam Vice kurtkę ... oczywiście okaząła się cuiut za duża... no ale uznałam ze to zimowa -typowo gruba więc na teraz kupiłam jej kolejna Hello kitty :-) ten sam rozmiar ale ze ściagaczem także myslę że na kolejna jesień jeszcze wykorzysta :-p żeby nie było
no i jak pisałam wcześniej dostałam trochę ciuchów i wśród nich był płaszczyk zimowy :-p takim cudem Vika ma 3 kurtki.. dobrze że te 2 są większe może do następnej zimy stykną jeszcze :-)

do tego kuipłam dziewczynom w H&M czapeczki .. Emmie takiego misia z uszkami .. a Vice taka różową z kotkiem - jak któraś mi pokazywała... i co się okazało... Emmy czapeczka za duża ., nie wiem jakim cudem ale chyba taka rozmiarówka .. więc nosi ją Vika... a ta 2 akurat wchodzi na obie głowy..:eek: więc nosi ja Emka :-p

reklama
Edito :-) zapomniałam..
czarna moja Vika jak miała pół roczku to był akurat dzień dziecka i dostała taka fajną kuchenkę którą bawi się teeraz Emma.. i Vika tak samo do dziś z niej korzysta , także będziesz miała fajny prezent na długo
my mamy taką:Little Tikes Discover Sounds Kitchen – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
ale możesz kupić tą:DWUJEZYCZNA KUCHNIA-FISHER PRICE KUCHENKA -KURIER! (1911831320) - Aukcje internetowe Allegro bo jest w pl dostępna :-)
lub coś takiego:
http://allegro.pl/ks-kids-jestem-szefem-dinozaur-60-pilek-gratisy-i1925404161.html
FISHER PRICE KRZESEŁKO UCZYDEŁKO DWUJĘZYCZNE (1914974326) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE EDUKACYJNY LEW T6036 -KURIER- +GRATIS (1908801273) - Aukcje internetowe Allegro
a jeszcze znalazłam takie tańsze trochę bo nie wiem jaka cena Cię interesuje :-)
FISHER PRICE - GĄSIENICA GAWĘDZIARKA - N1197 (1919699925) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE MUZYCZNA SKRZYNKA POCZTOWA (1914974953) - Aukcje internetowe Allegro
tu jeszcze tańsze:
MIĘKKA PLUSZOWA GITARA 6M+ dźwięki melodyjki 56229 (1929067446) - Aukcje internetowe Allegro
VTECH TREFL HULA KULA PIŁKA DO NAUKI RACZKOWANIA (1916265921) - Aukcje internetowe Allegro
VTECH TREFL TUP TUP KULA PIŁKA DO RACZKOWANIA (1918718329) - Aukcje internetowe Allegro
a na koniec taki domek za 50 zł :-)i nawet myslę że byłby fajniejszy od Tych piłek :-p
Kolorowy Interaktywny DOMEK Edukacyjny+klocki Wa-w (1901301535) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Kamcia Twoja Vikunia waży 15 kg a moja Paula ... 17 :-D A ma ponad 5 lat. I nie jest chuda, jest zwyczajna. Żebra jej nie sterczą. Ma drobniejsze kości po mnie (teściowa mimo, że otyła też ma cienkie kości). Lekarze nie zwrócili nigdy uwagi, że chuda jakaś ;-) Ale też 15 miała jak do przedszkola poszła więc kilogramy jej powoli idą :-)

Kamcia a nie ma zabawek żeby nie były od razu dyskoteką(nie migały, nie dzwoniły)? dla mnie to zawsze horror, ledwo do dzwięków maty przywykłam

Jaipur bo Ty się nie znasz! :-D :p

Słyszałyście o żyrafce Sophie?

Edit: Jaipur ja wiem co nie gra i nie tańczy i nie świeci... METKI! hahaha

tak,marzena słyszałam, to gumowy gryzak, dość popularny we fr.

dobra może się nie znam- ale może junior też?:-D

Metki są super, nie nadarmo powstały zabawki które skladają się glównie z metek np Pan Metka:D

jaipur no tak... z takich nie grajacych i nie świecących to chyba pluszaki :-: albo pan metek:-D

co racja to racja że są jakieś zwierzątka np w pl teraz książeczki ze zwierzatkami z tej słynnej farmy... akurat dzisiaj na urodzinach u kolegi Emma zjadła konia z kopytami i wyciumkała całą krowę :-)
http://www.dodatkidogazet.pl/img/dodatki/_big/36a208a90b.jpg
ale myślę ze na dłużej to zainteresują dziecko te bez metek świecące i grające :-p

reklama
kamcia, taka rozmiarówka. Też mamy taką i wydaje mi sie, ze jest płytka ale szeroka.
marzena, Kamcia, a mój Mati 22 kg a skończy za miesiąc 8 lat. Żebra natomiast Mu sterczą niemiłosiernie.
jaipur, masz rację. Z biegiem lat jest ich coraz więcej a mnie strasznie wkurzają. Mat ma 2 gitary i nie gra na nich bo mi łeb pęka. Wolę jak się Lego bawi, ale dla Majki tylko takie są , narazie delikatna muzyczka mnie nie wkurza :-D

Do góry