reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

bra do 12 kg te foteliki to chyba dla dzieci co są szersze niż dłuzsze :-p
trzymam kciuki za sprzedanie wózków :-) możesz tu na forum wystawić na watku z ogłoszeniami ... jak chcesz skakać po wątkach jak nasz lepiej napisz do tamtejszego moda z pytaniem o zgodę bo przeważnie takie posty usuwane są jako spam :tak: a jak mod się zgodzi to możesz wstawiać
marzena te do 18 kg też są dobre choć nie wiem jak z wysokością dzieci bo nie testowałam
ale Vika np ma już 2 lata i dopiero 15 kg więc długo może posłużyć :tak:
ja Emmie kupię taki sam jak ma Viki :-) chyba że znajdę inne tak samo rozkładające się to kupię 2 :-) uwielbiam kupować coś nowego :-p

aha a co do nie udanych zakupów to tez wam powiem :-)
Kupiłam Vice kurtkę ... oczywiście okaząła się cuiut za duża... no ale uznałam ze to zimowa -typowo gruba więc na teraz kupiłam jej kolejna Hello kitty :-) ten sam rozmiar ale ze ściagaczem także myslę że na kolejna jesień jeszcze wykorzysta :-p żeby nie było
no i jak pisałam wcześniej dostałam trochę ciuchów i wśród nich był płaszczyk zimowy :-p takim cudem Vika ma 3 kurtki.. dobrze że te 2 są większe może do następnej zimy stykną jeszcze :-)

do tego kuipłam dziewczynom w H&M czapeczki .. Emmie takiego misia z uszkami .. a Vice taka różową z kotkiem - jak któraś mi pokazywała... i co się okazało... Emmy czapeczka za duża ., nie wiem jakim cudem ale chyba taka rozmiarówka .. więc nosi ją Vika... a ta 2 akurat wchodzi na obie głowy..:eek: więc nosi ja Emka :-p

reklama
Edito :-) zapomniałam..
czarna moja Vika jak miała pół roczku to był akurat dzień dziecka i dostała taka fajną kuchenkę którą bawi się teeraz Emma.. i Vika tak samo do dziś z niej korzysta , także będziesz miała fajny prezent na długo
my mamy taką:Little Tikes Discover Sounds Kitchen – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
ale możesz kupić tą:DWUJEZYCZNA KUCHNIA-FISHER PRICE KUCHENKA -KURIER! (1911831320) - Aukcje internetowe Allegro bo jest w pl dostępna :-)
lub coś takiego:
http://allegro.pl/ks-kids-jestem-szefem-dinozaur-60-pilek-gratisy-i1925404161.html
FISHER PRICE KRZESEŁKO UCZYDEŁKO DWUJĘZYCZNE (1914974326) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE EDUKACYJNY LEW T6036 -KURIER- +GRATIS (1908801273) - Aukcje internetowe Allegro
a jeszcze znalazłam takie tańsze trochę bo nie wiem jaka cena Cię interesuje :-)
FISHER PRICE - GĄSIENICA GAWĘDZIARKA - N1197 (1919699925) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE MUZYCZNA SKRZYNKA POCZTOWA (1914974953) - Aukcje internetowe Allegro
tu jeszcze tańsze:
MIĘKKA PLUSZOWA GITARA 6M+ dźwięki melodyjki 56229 (1929067446) - Aukcje internetowe Allegro
VTECH TREFL HULA KULA PIŁKA DO NAUKI RACZKOWANIA (1916265921) - Aukcje internetowe Allegro
VTECH TREFL TUP TUP KULA PIŁKA DO RACZKOWANIA (1918718329) - Aukcje internetowe Allegro
a na koniec taki domek za 50 zł :-)i nawet myslę że byłby fajniejszy od Tych piłek :-p
Kolorowy Interaktywny DOMEK Edukacyjny+klocki Wa-w (1901301535) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Kamcia Twoja Vikunia waży 15 kg a moja Paula ... 17 :-D A ma ponad 5 lat. I nie jest chuda, jest zwyczajna. Żebra jej nie sterczą. Ma drobniejsze kości po mnie (teściowa mimo, że otyła też ma cienkie kości). Lekarze nie zwrócili nigdy uwagi, że chuda jakaś ;-) Ale też 15 miała jak do przedszkola poszła więc kilogramy jej powoli idą :-)

Kamcia a nie ma zabawek żeby nie były od razu dyskoteką(nie migały, nie dzwoniły)? dla mnie to zawsze horror, ledwo do dzwięków maty przywykłam

Jaipur bo Ty się nie znasz! :-D :p

Słyszałyście o żyrafce Sophie?

Edit: Jaipur ja wiem co nie gra i nie tańczy i nie świeci... METKI! hahaha

tak,marzena słyszałam, to gumowy gryzak, dość popularny we fr.

dobra może się nie znam- ale może junior też?:-D

Metki są super, nie nadarmo powstały zabawki które skladają się glównie z metek np Pan Metka:D

jaipur no tak... z takich nie grajacych i nie świecących to chyba pluszaki :-: albo pan metek:-D

co racja to racja że są jakieś zwierzątka np w pl teraz książeczki ze zwierzatkami z tej słynnej farmy... akurat dzisiaj na urodzinach u kolegi Emma zjadła konia z kopytami i wyciumkała całą krowę :-)
http://www.dodatkidogazet.pl/img/dodatki/_big/36a208a90b.jpg
ale myślę ze na dłużej to zainteresują dziecko te bez metek świecące i grające :-p

reklama
kamcia, taka rozmiarówka. Też mamy taką i wydaje mi sie, ze jest płytka ale szeroka.
marzena, Kamcia, a mój Mati 22 kg a skończy za miesiąc 8 lat. Żebra natomiast Mu sterczą niemiłosiernie.
jaipur, masz rację. Z biegiem lat jest ich coraz więcej a mnie strasznie wkurzają. Mat ma 2 gitary i nie gra na nich bo mi łeb pęka. Wolę jak się Lego bawi, ale dla Majki tylko takie są , narazie delikatna muzyczka mnie nie wkurza :-D

Do góry