reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

No takiego wózka to ja jeszcze nie widziałam na oczy. Faktycznie inny:) widać zgrabniutki, ale cena zabija:))))

reklama
yra245 to może Ciebie widziałam w Zakopcu ? :-D

Prawda jest taka, że wózek jest baaaaaardzo oryginalny. Wybór wózka to kwestia gustu i dla niektórych finansów.
Najbardziej mi się w nim podoba spacerówka :-D

Inglesinę polecam z zamknięcie oczami. Wspaniałe wózki, doskonały serwis, wykończenie, wygodne dla dziecka bardzo.

Yra fajny wózek, tylko nie widzę kosza na zakupy ;-)

Dla mnie ważne jest, żeby wózek był lekki (4 piętro bez windy, bez możliwości bezpiecznego zostawienia na korytarzu), na dużych kołach (małe kółka na naszych chodnikach - tragedia), miał kosz na zakupy (taki który się nie urwie pod własnym ciężarem) i nie brudził się przy każdym dotyku. Do tego szerokie i wygodne siedzisko w spacerówce.

reklama
Do góry