reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Na lato taki rampersik jak się patrzy ;-) Do tego skarpetusie, parasolka i można spacerować :-)

Ania 5 zł to ja rozumiem, muszę się wybrać do jakiejś hurtowni bo w sklepach przesadzają z cenami.

Marzena pokaż dresiki, pochwal się.

A i jeszcze taka bluzę machnęłam, specjalnie uniseks, dość mam tego różu. W razie gdyby było zimno w maju ;-)

1507091412.jpg

Dziewczyny super ciuszki!!

A powiedzcie mi co myślicie o monitorze oddechu bo się zastanawiam czy kupować, czy nie!!!! Trochę on kosztuje i dlatego się zastanawiam i chciałabym znac wasze opinie na ten temat. Poradźcie proszę.

alex, ja wolę poczekać, czy bedę się bać o maluszka na tyle abym musiała go kupić.Koleżanka mi mówiła, że chciała najpierw kupić a potem zrezygnowała,więc ja tez poczekam jak to będzie u nas.

Ja zrobię fotkę dresika ale narazie ciągle nie mam nerwów do tego, bo nie mam swojego laptopa a ten który mam to koszmar jakiś.

Dziewczyny, dresik kupiłam w C&A. Jak wczoraj weszłam do tego sklepu w Silesii to o mało nie zwariowałam od ilości ciuszków! 28 marca jest tam dzień dla dzieci i wszystkie ciuchy będą o 20 % tańsze. Ja dostałam kupon ale nie wiem czy to we wszystkich sklepach tej sieci będzie.

Alex o monitorach było już dużo i postaram Ci się poszukać gdzie o tym dyskutowałyśmy :)

tu na maju ale nie wiem kiedy ta dyskusja się zaczęła, musisz się cofnąć kilka postów (jakby się nie wyświetliło to to było na stronie 171)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/maj-2011-a-43445/index171.html#post6249982

i jeszcze na zakupach:
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...dzie-i-za-ile-43747/index125.html#post6568603

Ostatnia edycja:
alex ja nie miałam przy 1 dziecku .. i nie bęe miała przy 2
chyba ze wyjdą jakies komplikacje i okaże się że mała ma np problemy z płuckami albo coś..
ale tak to uważam ze to jest naciąganie rodziców...

reklama
Teoretycznie Lenka ma urodzic sie w maju, ale ja juz wiem, ze raczej bedzie kwietnioweczka, moze i naszym swiatecznym kurczaczkiem... kupilam jej wiec cos takiego, bedzie miala na Wielkanoc w sam raz :-)

IMG_0301.jpg

Do góry